SON DAKİKA! AFAD Batı Karadeniz'deki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı

Son dakika haberine göre AFAD, Batı Karadeniz'de 11 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısının 82 olduğunu açıkladı. AFAD'dan yapılan açıklamada, Kastamonu'da 71, Sinop'ta 10, Bartın'da ise 1 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2021, 18:34 Güncelleme 25 Ağustos 2021, 18:55
SON DAKİKA! AFAD Batı Karadeniz’deki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı

İÇİNDEKİLER

AFAD, Batı Karadeniz'de 11 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısının 82 olduğunu açıkladı. AFAD'dan yapılan açıklamada, Kastamonu'da 71, Sinop'ta 10, Bartın'da ise 1 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Açıklamada, "Yaşanan sel nedeniyle 82 vatandaşımız (71 Kastamonu, 10 Sinop, 1 Bartın) hayatını kaybetmiştir. Afetten etkilenen il ve ilçelerde kurulan afet koordinasyon merkezleri ile bölgedeki müdahale çalışmalarının eşgüdüm halinde yürütülmesi sağlanmaktadır. Türkiye Afet Müdahale Planı'na göre, afetten etkilenen bölgelerdeki çalışmaların kesintisiz olarak yürütülmesi amacıyla, AFAD Başkanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi faaliyete geçirilmiş; tüm çalışma grupları, üst düzey yönetici ve temsilcilerinin katılımıyla 7 gün 24 saat çalışma esasına göre çalışmaya devam etmektedir." denildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN