Gençlik Parkı nerede? İstanbul Gençlik Parkı hangi ilçede, nasıl gidilir?

Gençlik Parkı nerede? İstanbul Gençlik Parkı hangi ilçede, nasıl gidilir? İstanbul’da bulunan Gençlik Parkı’nda yaşanan son gelişmeler nedeniyle bu parkın nerede olduğu merak edilmeye başlandı. Bu parka gitmek isteyen vatandaşlar Gençlik Parkı nerede sorusuna yanıt arıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yıkma girişiminde bulunduğu parkla ilgili merak edilenler!

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2021, 11:45 Güncelleme 19 Ağustos 2021, 11:45
Gençlik Parkı nerede? İstanbul Gençlik Parkı hangi ilçede, nasıl gidilir?

İÇİNDEKİLER

Gençlik Parkı nerede? İstanbul Gençlik Parkı nerede, hangi ilçede? İstanbul'da gündem olan ve protestoların yapıldığı Gençlik Parkı'nın nerede olduğu vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İBB'nin yıkma girişiminde bulunduğu parkın hangi ilçe sınırları içerisinde olduğu araştırılıyor.

GENÇLİK PARKI NEREDE?

İstanbul'da bulunan Gençlik Parkı Eyüpsultan Yeşilpınar'da yer alıyor.

PARK YIKILIYOR

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri Eyüpsultan Yeşilpınar'da bulunan Gençlik Parkı'nı yıkıyor. Mahkeme kararını beklemeyen İBB'ye tepki gösteren vatandaşlar parkta toplandı.

Yıkıma karşı çıkan mahalleli, yaşanan durum karşısında çaresiz kaldıklarını İBB'nin usulsüz yıkımına son vermesini istedi.

Yeliz Budak isimli bir vatandaş, yıkıma şu sözlerle tepki gösterdi: 1 yıldır kanser tedavisi görüyorum. Burada dolaşıp nefes alıyordum. Burası deprem toplanma alanı. Burayı yıkarak ne yapmaya çalışıyorlar.

Yazık günah. Mahalleli olarak bu durumdan şikayetçiyiz. Deprem olduğunda binalar altında kaldığımız bunun hesabını kim verecek.