Balıkesir yolunda otobüs takla attı, ölenlerin hayatı ağlattı! Kimi doktor olmak istiyordu, kimisi son anda bindi

Balıkesir’de meydana gelen ve 15 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan yolcu otobüsü kazasından yürek sızlatan hikayeler çıktı. Hepsinde dram ve gözyaşı vardı. Ahmet ve Nilay Işıklar da son anda otobüse bilet almışlardı. Bilge Toker, çok başarılı bir doktor olmayı hayal ediyordu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2021 Güncelleme 10 Ağustos 2021, 06:59
Balıkesir yolunda otobüs takla attı, ölenlerin hayatı ağlattı! Kimi doktor olmak istiyordu, kimisi son anda bindi

İÇİNDEKİLER

Balıkesir OSB Çevre Yolu'ndan Edremit ilçesine doğru giden ve Zongudak-İzmir seferini yapan Efe Tur'a ait yolcu otobüsü, önceki gün kontrolden çıkıp takla attı…

Kazada hayatını kaybeden 15 kişinin hayat hikayeleri de kalpleri sızlattı.

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Bilge Toker, çocukluğundan beri tek hayali olan doktorluk mesleğine adım atmak üzereyken yaşamını yitirdi.

35 yaşındaki Akın Duru ise 9 yıl önce bir trafik kazasında ölen ağabeyi Ali Duru ile aynı kaderi yaşadı.

Emekli Feruz Demir ile eşi Kamuran Demir yan yana can verdi. Yaklaşık 30 yıllık evli Ahmet ve Nilay Işıklar çifti de birlikte öldü.

67 yaşındaki emekli Cengiz Çelikörs yaralı kurtulurken, 40 yıllık hayat arkadaşı Hatice Çelikörs ise öldü. Fransa'dan tatile gelen bir anne de 2 çocuğuyla birlikte trafik canavarının kurbanı oldu.

Kaza kurbanları Kocaeli, Yalova, İzmir, Ayvalık, Edremit ve Zonguldak'ta toprağa verilecek. Öte yandan kaza ile ilgili soruşturma sürerken, yaralılardan 10'unun tedavisi de devam ediyor. Çevredeki 5 faklı hastanede tedavi altına alınan yaralılardan 5'inin durumu ciddiyetini korurken, diğer yaralıların ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Balıkesir'de 15 kişinin öldüğü kazanın seyrini değiştirecek gelişme! Şoförün ailesi aracın bozuk olduğunu söyledi