Esra Hankulu neden öldü? Esra Hankulu kimdir, kaç yaşındaydı? Ümitcan Uygun Esra Hankulu sevgili miydi?

Esra Hankulu kimdir, kaç yaşındaydı? Esra Hankulu neden öldü? Ümitcan Uygun'la kaldığı evde hayatını kaybeden Esra Hankulu'nun kim olduğu gündemin ilk sırasına oturdu. Aleyna Çakır'ın ölümüyle Türkiye'nin gündemine oturan ve cinayet şüphelisi olarak gösterilen Ümitcan Uygun'un sonrasında kullandığı uyuşturucu görüntüleri sosyal medyada büyük tepkilere yol açmıştı. Tutuklanarak hapse gönderilen Uygun, hapisten çıktıktan sonra bir olaya daha karıştı. Peki; Esra Hankulu kimdir? Esra Hankulu neden öldü? Ümitcan Uygun Esra Hankulu sevgili miydi?

Giriş Tarihi 05 Ağustos 2021, 13:53 Güncelleme 05 Ağustos 2021, 14:03
Esra Hankulu neden öldü? Esra Hankulu kimdir, kaç yaşındaydı? Ümitcan Uygun Esra Hankulu sevgili miydi?

İÇİNDEKİLER

Esra Hankulu neden öldü? Esra Hankulu kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Ümitcan Uygun'un sevgilisi olduğu iddia edilen Esra Hankulu'nun ölümü sosyal medyanın gündemine oturdu. Daha önce Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olarak tüm Türkiye'nin tanıdığı, sonrasında uyuşturucu kullandığı görüntülerle cezaevine giren Ümitcan Uygun'un kız arkadaşının hayatını kaybettiği öğrenildi. Uygun'la aynı evde kalan Esra Hankulu hayatını kaybetti. Hankulu'nun hayatını kaybettiği gece yanında, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun olduğu ve incelenen kamera kayıtlarında da saat 11.00'da Uygun'un evden çıktığı görüldü. Peki; Esra Hankulu kimdir, neden öldü? İşte detaylar!

ESRA HANKULU KİMDİR?

25 yaşındaki Esra Hankulu'nun kim olduğu konusunda fazla bir bilgi bulunmuyor. Hankulu'nun bir süre önce eşinden boşandığı öğrenildi.

ESRA HANKULU NEDEN ÖLDÜ?

SABAH'ın haberine göre; Ankara'nın Mamak İlçesi'nde yaşayan Esra Hankulu(25) 18 yaşındaki Furkan G. ve 20 yaşındaki Dilan C.'yi arayarak, babasının mezarına gitmek istediğini söyledi.

Olay günü Hankulu'nun tek başına yaşadığı eve giden arkadaşları ve sevgilisi Ümitcan Uygun akşam birlikte alkol aldı. Bir süre önce eşinden boşanan Esra Hankulu ile Ümitcan Uygun geceyi aynı odada geçirdi. Ertesi gün saat 15.00'da uyanan Furkan G. ve Dilan C. odasına girdikleri Esra Hankulu'yu hareketsiz halde buldu.

Hankulu'nun hareketsiz yattığını gören arkadaşları ağzından kan gelen kadını uyandıramayınca sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Hankulu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kadının cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardında otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Hankulu'nun hayatını kaybettiği gece yanında, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun olduğu ve incelenen kamera kayıtlarında da saat 11.00'da Uygun'un evden çıktığı görüldü. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Ümitcan Uygun Anlara Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden genç kadının vücudunda bıçak, silahlı ateşle yaralanma ya da darp izine rastlanmazken kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.