Son dakika: Başkan Erdoğan'dan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sürpriz ziyaret

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret Bahçeli'nin Beytepe'deki evinde gerçekleştirildi. YAŞ toplantısının ardından gerçekleştirilen ziyatette özellikle yeni anayasa çalışmaları ve Türkiye'nin ciğerini yakan orman yangınları meselesinin ele alınması bekleniyor.

Giriş Tarihi 04 Ağustos 2021, 18:04 Güncelleme 04 Ağustos 2021, 19:03
Son dakika: Başkan Erdoğan’dan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sürpriz ziyaret

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bahçeli'nin Beytepe'deki evinde gerçekleşen ziyaret yaklaşık 50 dakika sürdü.

Görüşmeye ilişkin detayları aktaran A Haber muhabiri Özkan Özcan, Erdoğan'ın programında olmayan sürpriz bir görüşme gerçekleştirildiğini belirtti.

Özcan, Erdoğan'ın YAŞ toplantısına katıldığını ve ardından Bahçeli'nin evine ziyaret gerçektirdiğini söyledi. Erdoğan son olarak 4 Mart'ta Bahçeli'nin evine ziyaret gerçekleştirmişti.

HANGİ KONULAR ÖN PLANA ÇIKIYOR?
Özellikle yeni anayasa çalışmaları ve Türkiye'nin ciğerini yakan orman yangınları meselesi ele alınacak. İki lider son olarak 15 Temmuz'da 15 Temmuz Müzesi'nin açılışında biraraya gelmişti.

BAŞKAN ERDOĞAN YAŞ TOPLANTISINA KATILDI
Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Yüksek Askeri Şura kararıyla Kara Kuvvetleri Komutanlığına Orgeneral Musa Avsever atandı.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar emekliye sevk edilirken, Kara Kuvvetleri Komutanlığına 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever getirildi. 44 general ve amiralin görev süreleri 1 yıl, 320 albayın görev süreleri ise 2 yıl süreyle uzatıldı. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal'ın görev süresi YAŞ kararıyla 1 yıl uzatıldı.

CANLI YAYINA KONUK OLACAK
Başkan Recep Tayyip Erdoğan bu akşam saat 21.00'de A Haber - Atv - A Para - ANews ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN