CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran yasağa uymadı: Müziği kısmayın ben başkanım

CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran, bayramdan önceki hafta Alaçatı’da bir mekânda eğlendi. Yeni tip koronavirüs pandemisi nedeniyle alınan kararlara rağmen görevlilere “Ben buradayım, ne sıkıntı olabilir? Müzik devam etsin” dedi.

Giriş Tarihi 04 Ağustos 2021, 06:59 Güncelleme 04 Ağustos 2021, 07:06
CHP’li Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran yasağa uymadı: Müziği kısmayın ben başkanım

İÇİNDEKİLER

Çeşme Belediyesi'nin CHP'li başkanı Muammer Ekrem Oran, eğlenmek için gittiği mekanda görevlilere, pandemi yasağına rağmen saat 24:00'ten sonra müzik yayınına devam etmeleri için talimat verdi: "Ben buradayım ne sıkıntı olabilir? Müzik devam etsin!"


ÜNLÜ MEKANDA EĞLENCE


Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran'ın kurallara saygısı yok! Başkan Oran, bayramdan önceki hafta, kalabalık arkadaş grubuyla Alaçatı'nın en ünlü mekanlarından birine gitti.




MÜZİK YAYINI DEVAM ETSİN
Başkan Oran, pandemi nedeniyle devletin getirdiği müzik yasağını hiçe sayarak 24:00'te bitmesi gereken müzik yayınının devam etmesini istedi.



BEN BURADAYIM SIKINTI OLMAZ
Sabah'ın haberine göre, Oran, mekan yetkililerine de garanti verdi: "Ben buradayım, ne sıkıntı olabilir? Müzik devam etsin." Başkan Oran'ın talebi üzerine müzik yayını saat 02:00'ye kadar devam etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN