AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Ermenistan'ın saldırısına sert tepki

Son dakika haberleri... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Ermenistan tarafından Kelbecer’de gerçekleştirilen saldırıda bir Azerbaycan askeri şehit oldu. Bu saldırıyı en kuvvetli şekilde lanetliyoruz. Ermenistan saldırgan politikalarına devam ediyor. Bu bölge barışı için tehditti" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2021, 14:56 Güncelleme 25 Temmuz 2021, 14:56
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Ermenistan’ın saldırısına sert tepki

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberleri... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Ermenistan tarafından Kelbecer'de gerçekleştirilen saldırıda bir Azerbaycan askeri şehit oldu. Bu saldırıyı en kuvvetli şekilde lanetliyoruz. Ermenistan saldırgan politikalarına devam ediyor. Bu bölge barışı için tehditti" ifadelerini kullandı.

Çelik açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:
Cumhurbaşkanımız bölge ülkeleriyle kurulacak mekanizmanın önemine dikkat çekti. Ermenistan'ın saldırganlıktan vazgeçmesi halinde bu mekanizmaya dahil olması gerektiğini söyledi. Ermenistan bu tarihi fırsatı heba etmemelidir.

Bu saldırıları teşvik edenler, Ermenistan'a gereken cevaplar verildiği zaman asla Ermenistan'ın yanında durmazlar. Ermenistan bu mütecaviz politikalarla kendisini daha zor durumlara sokacaktır.

Bu saldırgan politikalardan Ermenistan kadar, Ermenistan'ı cesaretlendirenler de sorumludur. Ermenistan bu saldırgan politikalarla hiçbir şey elde edemez. Ermenistan kendisini teşvik edenlere aldanmasın.