SON DAKİKA: Milli Savunma Bakanlığı: İdlib'de siviller hedef alındı! 4 ölü
Son dakika haberleri... Milli Savunma Bakanlığı: Rejim bölgesinden yapılan top atışları ile İdlib’de bulunan masum siviller hedef alındı, 4 sivil hayatını kaybederken 4 masum sivil de yaralandı. Belirlenen hedefler derhâl kara ateş destek vasıtalarımız ile ateş altına alınarak gerekli karşılık verildi.
Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Milli Savunma Bakanlığı, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Rejim bölgesinden yapılan top atışları ile İdlib'de bulunan masum siviller hedef alınmış, 4 sivil hayatını kaybederken 4 masum sivil de yaralanmıştır" ifadelerini kullandı.
Belirlenen hedeflerin de kara ateş destek vasıtaları ile ateş altına alınarak, gerekli karşılığın verildiğini açıkladı.

İşte Milli Savunma Bakanlığı'nın o paylaşımı;
Rejim bölgesinden yapılan top atışları ile İdlib'de bulunan masum siviller hedef alınmış, 4 sivil hayatını kaybederken 4 masum sivil de yaralanmıştır. Belirlenen hedefler derhâl kara ateş destek vasıtalarımız ile ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiştir. pic.twitter.com/eWjrN7K9cF
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) July 17, 2021