Bayram tatili genelgesi yayımlandı mı? İçişleri Bakanlığı Kurban Bayramı genelgesi ne zaman yayınlanacak?

İçişleri Bakanlığı genelgesi gündemin ilk sırasında yer alan konuların başında geliyor. 12 Temmuz İçişleri Bakanlığı genelgesi araştırılıyor. Genelge ile, bayram tatili süresinin detayları belli olacak. Başkan Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı tatili hakkında önemli bilgiler verdi. Peki; İçişleri Bakanlığı genelgesi yayınlandı mı? Bayram tatili kaç gün oldu? İşte son dakika haberinin ayrıntıları!

Giriş Tarihi 13 Temmuz 2021, 09:04 Güncelleme 13 Temmuz 2021, 09:04
Bayram tatili genelgesi yayımlandı mı? İçişleri Bakanlığı Kurban Bayramı genelgesi ne zaman yayınlanacak?

İÇİNDEKİLER

12 Temmuz İçişleri Bakanlığı genelgesi arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Bu bağlamda İçişleri Bakanlığı genelgesi yayınladı mı sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Kurban Bayramı için sayılı günler kala bayram tatili süreci hakkında detaylar gelmeye başladı.Bu bağlamda Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar belirleyici oluyor. Başkan Erdoğan, bayram tatili süreci hakkında son durumun ne olacağını duyurdu. Peki, 12 Temmuz İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı mı? İşte konu hakkında detaylar!

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GENELGESİ YAYINLANDI MI?

12 Temmuz İçişleri Bakanlığı genelgesi henüz yayınlanmadı. Genelge yayınlandığı takdirde haberimizde yer alacak.

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Bayram tatili 9 gün oldu

Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirleme karararı aldık. Fiili olarak 16 Temmuz-26 Temmuz'a kadar tatil etmiş oluyorlar. 16'sında mesai olacak.

BAYRAMDA KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ OLACAK

Niğde-Ankara otoyolunu kullanan sürücülerimize bir müjde vermek istiyorum. Araçlarıyla bu yolu kullananlara yüzde 20, otobüs, kamyon ve TIR'larıyla kullananlara ise yüzde 40 indirimli olacak. İndirim cuma gece yarısı devreye girecek.

Karayolları Genel Müdürlüğümüzün işletmesindeki otoyollar ve köprülerde bayram vesilesiyle uygulanacak ücretsiz geçişler cuma gece yarısı başlayacaktır.



SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KISITLAMASI OLACAK MI?

Uzun süredir dünyayı esir alan koronavirüs pandemisi nedeniyle vatandaşların Kurban bayramında sokağa çıkma yasağı ya da herhangi bir kısıtlama olup olmayacağına ilişkin sorularına karşılık da İçişleri Bakanlığı'ndan Kurban bayramına dair herhangi bir sokağa çıkma yasağı ya da kısıtlamanın söz konusu olmadığı, kademeli normalleşmede var olan aşamanın kurban bayramı süresince de devam edeceği belirtildi.