CHP'nin yalanları medyaya nasıl yayılıyor? CHP'nin algı operasyonlarına kimler çanak tutuyor?

Son zamanlarda CHP kaynaklı yalan haberler ve uydurma anketler, yine CHP'nin beslediği sözde gazeteci ve anketçi isimler tarafından medyaya servis ediliyor. Son olarak Halk TV'de Gökmen Karadağ'ın'ın moderatörlüğünü yaptığı Açıkça programında ülkenin sözde aydın, tarafsız gazeteci ve anket şirketi sahipleri, hükümet üzerinde yaptıkları algı operasyonlarını itiraf eden cümleler sarf etti. Gazeteci Orhan Uğuroğlu'nun 'Erdoğan'ı destekleyen yazı mı yazıyorum" ve her ankette Başkan Erdoğan'ı diğer adaylara karşı kaybetmiş gibi gösteren Avrasya Araştırma şirketi başkanı Kemal Özkiraz'nın "Ben Erdoğan'ı destekleyen anket mi açıklıyorum" şeklinde tartışmaya girdi. Tarafların sarf ettiği sözler tetikçiliğin itirafı oldu. Peki CHP'nin yalanları medyaya nasıl yayılıyor? Yalanlara hangi isimler çanak tutuyor? Hangi siyasetçiler asılsız iddiaları köpürterek algı operasyonuna alet oluyor? İşte haberin çarpıcı detayları...

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2021, 16:30 Güncelleme 05 Temmuz 2021, 16:45
CHP’nin yalanları medyaya nasıl yayılıyor? CHP’nin algı operasyonlarına kimler çanak tutuyor?

İÇİNDEKİLER

CHP yandaşı kanalda taraflı ideolojik medyanın algı operasyonlarını yöneten unsurları kendilerini açıkça deşifre etti.

Halk TV'de Gökmen Karadağ'ın'ın moderatörlüğünü yaptığı Açıkça programında ülkenin sözde aydın, tarafsız gazeteci ve anket şirketi sahipleri hükümet üzerinde yaptıkları algı operasyonlarını itiraf eden cümleler sarf etti.

İşte daha önce Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı'na iftira attığı için tazminat ödemeye mahkum edilen gazeteci Orhan Uğuroğlu'nun 'Erdoğan'ı destekleyen yazı mı yazıyorum" ve her ankette Başkan Erdoğan'ı diğer adaylara karşı kaybetmiş gibi gösteren Avrasya Araştırma şirketi başkanı Kemal Özkiraz'nın "Ben Erdoğan'ı destekleyen anket mi açıklıyorum" şeklindeki ibretlik tartışması.



İŞTE CHP'NİN YALAN VE İFTİRA AĞI
CHP medyasının sistematik yalan ve iftira organizasyonu deşifre oldu. A Haber canlı yayınında ele alınan "yalan üretim merkezi" analizinde; BBC, DW, Cumhuriyet, Tele1, Halk TV, OdaTV, Gerçek Gündem, Sözcü, T24 gibi medya kuruluşlarının yalanı servis eden basın ve medya organlarının başında olduğu vurgulandı.



ELEBAŞLARI DESTEKLİYOR
Fetullah Gülen, Mustafa Karasu, Salih Müslim, Duran Kalkan, Murat Karayılan gibi terör örgütü elebaşlarının yalanları desteklediği belirtildi.



FETÖ'CÜLER KUYRUKTA!
Yalanların sosyal medya propagandasını yapan isimler arasında Can Dündar, Cevheri Güven, Adem Yavuz Arslan, Emre Uslu, Said Sefa gibi Türkiye
düşmanı isimlerin olması dikkat çekti.



MİLLET İTTİFAKI ÇANAK TUTUYOR!
Yalanların propagandasını üstlenen siyasetçilerin ise Millet İttifakı bileşenleri ve dostları olduğu görüldü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN