SON DAKİKA: Elif Çakal'ın sır ölümüyle ilgili flaş gelişme: 4 arkadaşı hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Son dakika haberine göre, İstanbul Sultangazi'de maden ocaklarında oluşan çukurda cesedi bulunan 15 yaşındaki Elif Çakal'ın ölümüyle ilgili yanındaki 4 arkadaşı için yakalama kararı çıktı. Gözaltına alınanlardan Senem T. tutuklandı

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2021, 09:47 Güncelleme 01 Temmuz 2021, 18:21
SON DAKİKA: Elif Çakal’ın sır ölümüyle ilgili flaş gelişme: 4 arkadaşı hakkında yakalama kararı çıkarıldı

İÇİNDEKİLER

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca, Sultangazi'de 15 yaşındaki Elif Çakal'ın yüksekten düşme sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin "hürriyeti tahdit" ve "eziyet" suçlarından yürütülen soruşturmada, 4 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, 26 Haziran'da arkadaşlarıyla Cebeci Mahallesi taş ocakları mevkisinde gittiği piknik sırasında yüksekten düşen Elif Çakal'ın ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.


4 ŞÜPHELİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI
Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Çakal'ın arkadaşı olduğu belirtilen 4 şüpheli hakkında, "Hürriyeti tahdit" ve "eziyet" suçlarından yakalama kararı çıkarıldı.

1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Senem T. (17) ve T.Y. (15) bugün tekrar gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Senem T.tutuklanırken T.Y. ise "Ev Hapsi" şartıyla adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. G.K. (22) ve U.B. (21) 'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

OLAY
Sultangazi'de taş ocakları mevkisinde, 26 Haziran'da arkadaşlarıyla pikniğe giden Elif Çakal, bir süre sonra uçurumdan düşmüştü. Olay yerine gelen ekiplerce bulunduğu yerden çıkarılan Çakal'ın hayatını kaybettiği belirlenmişti.

Soruşturma kapsamında Çakal'la birlikte olan iki arkadaşının ifadesine başvurulurken, olayın ardından kaçtıkları tespit edilen diğer iki arkadaşı ise gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 18 yaşından küçük 2 şüpheli, serbest bırakılmıştı.

Çakal'ın hayatını kaybetmesinden hemen önce çekildiği belirlenen yeni görüntüler ortaya çıkmış söz konusu görüntülerde Çakal'ın, yanında bulunan iki kız arkadaşıyla kavga ettiği anlar yer almıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN