Birbirinden güzel anlamlı resimli Cuma mesajları! Kısa - uzun Cuma sözleri! Cuma mesajları sözleri 2 Temmuz 2021!

2 Temmuz Cuma mesajları sözleri! Birbirinden güzel anlamlı resimli Cuma mesajları sözleri haberimizde! Kısa uzun Cuma sözlerine haberimizden ulaşabilir ve Cuma mesajlarını WhatsApp veya sosyal medya aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Sizler için derlediğimiz resimli Cuma mesajlarını telefonunuza indirebilirsiniz. Bu anlamlı günde sevdiklerine, dostlarına ve arkadaşlarına mesaj göndermek isteyenler Cuma mesajları ve sözleri hakkında araştırma yapıyor. Resimli Cuma mesajları da araştırılan konuların başında geliyor. Sizler için derlediğimiz 2 Temmuz Cuma mesajları sözleri haberimizde!

Giriş Tarihi 02 Temmuz 2021, 08:29 Güncelleme 02 Temmuz 2021, 08:29
Birbirinden güzel anlamlı resimli Cuma mesajları! Kısa - uzun Cuma sözleri! Cuma mesajları sözleri 2 Temmuz 2021!

İÇİNDEKİLER

2 Temmuz Cuma mesajları sözleri! Birbirinden güzel anlamlı resimli Cuma mesajları vatandaşlar tarafından merak edilen konuların başında geliyor. Kısa uzun Cuma sözleri arama motorlarında sorgulanıyor. Cuma mesajları ve sözleri göndermek bir gelenek halini aldı. Bu anlamlı günde sevdiklerine, dostlarına ve arkadaşlarına mesaj göndermek isteyenler Cuma mesajları ve sözleri hakkında araştırma yapıyor. Resimli Cuma mesajları da araştırılan konuların başında geliyor. Sizler için derlediğimiz 2 Temmuz Cuma mesajları sözleri haberimizde!

CUMA MESAJLARI SÖZLERİ 2 TEMMUZ 2021!

Ey Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin! Hayırlı Cumalar dilerim.

"Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl." Amin! Hayırlı Cumalar.

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

Allah'ım gecemizi sehere; seherimizi secdeye; secdemizi de sana ulaştır. Cumanız mübarek olsun.

Allah'ım! Aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Amin! Cumanız mübarek olsun.

Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı Cumalar.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı Cumalar dilerim.

Allah'tan bir dua gibi, Peygamber'den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Cumanız mübarek olsun.

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, ne de dostlar unutulsun. Cumanız mübarek olsun.

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

Ya Rab… Hesap günü amel defterlerimizi sağ tarafımızdan ver… Solumuzdan ve arkamızdan verip bizi mahcup eyleme. Amin! Hayırlı Cumalar.

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. Sen de dua et ALLAH için. Cumanız mübarek olsun.

Allah'ım! Bana kendi sevgisini ve senin yanında sevgisi bana fayda verecek kimsenin sevgisini ver. Cumanız mübarek olsun.

Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevlam'ın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.

Kurumuş kütüğe bile nice çiçekler bahşeden Yüce Rabbim! Kuruyan yüreklerimizi de Rahmet yağmurlarınla yeşert. Hayırlı Cumalar…Esirgeyen ve Bağışlayan Allah'ın adıyla "Her türlü hamd ve övgü, kuluna Kitab'ı indiren ve onda hiçbir yanlışlığa yer vermeyen Allah'a mahsustur." (Kehf, 18/1) Dualarınızın kabul olması dileğiyle.

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı Cumalar.

Allah'ım musibetin yaşandığı bu günlerde tüm insanlara şifa ve sabır ihsan eyle. Bizleri yeniden Cuma saflarında bir araya getirmeyi nasip eyle. Tüm İslam alemine hayırlı cumalar.

Allah'ım! Sen affedicisin, Kerim'sin, affı seversin, beni affet. (Tirmizî, Deavât, 84.) Hayırlı cumalar…

La ilahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafa'dır sözüm, ihlas-i şerif ile yıkadım yüzüm. Ayet-el kürsü için sen kabul eyle sözüm. Allah'ım cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah. Gönüller duada birleşince Cumalar güzelleşir.

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun ne de dostlar unutulsun. Cumanız Mübarek Olsun…