11 Haziran İSKİ su kesinti listesi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İstanbul'da su kesintisi yaşayan ilçeler hangileri?

11 Haziran Cuma İstanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeler hangileri? Sorusu gündeme geldi. İstanbul'da 11 Haziran Cuma günü bazı ilçelerde su kesintisi yaşanıyor. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Anadolu ve Avrupa yakasında arıza, bakım çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanacağını duyuruldu. Peki, İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İşte 11 Haziran Cuma günü İSKİ su kesinti listesi!

Giriş Tarihi 11 Haziran 2021, 12:51 Güncelleme 11 Haziran 2021, 12:51
11 Haziran İSKİ su kesinti listesi: İstanbul’da sular ne zaman gelecek? İstanbul’da su kesintisi yaşayan ilçeler hangileri?

İÇİNDEKİLER

11 Haziran Cuma günü İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Sorusu merak edilip araştırılıyor. İstanbul'un bazı ilçelerinde 11 Haziran'dan itibaren su kesintisi oalcağı duyuruldu. İSKİ tarafından yapılan açıklamada, "Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir." denildi. Peki, İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 11 Haziran 2022 İSKİ su kesintileri

İSKİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir.

11 HAZİRAN İSTANBUL'DA SU KESİNTİSİ YAŞANACAK İLÇELER!

İSKİ'nin resmi internet sitesinde su kesintisi yaşayacak ilçeler tek tek sıralandı. İşte o liste;

Beşiktaş Dikilitaş

Beşiktaş - Gayrettepe Mah.

Eyüpsultan- Güzeltepe Mah.

Pendik- Ahmet Yesevi Mah.

Sultangazi- Cebeci Mah.