Beşiktaşlılığıyla bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye imzalı forma hediye edildi

Süper Lig 2020-2021 şampiyonu Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile futbolcularının imzaladığı forma, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye gönderildi.

Giriş Tarihi 09 Haziran 2021, 15:14 Güncelleme 09 Haziran 2021, 15:17
Beşiktaşlılığıyla bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye imzalı forma hediye edildi

İÇİNDEKİLER

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Genel Başkanımız Şampiyon Beşiktaşımızın, şahsına gönderdiği Teknik Direktör ve futbolcuları tarafından imzalı forması dolayısıyla teşekkür etti. Sergen Hocamıza ve futbolculara başarı dileklerini hassaten iletti." ifadelerini kullandı.

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM"
Beşiktaşlı olduğu bilinen Bahçeli, şampiyonluk sonrasında Beşiktaş'ı tebrik etmişti.

Geçen hafta MHP Grup Toplantısı'nda Süper Lig'e çıkan Adana Demirspor'u, Giresunspor'u ve Altay'ı da tebrik eden Bahçeli, konuşmasını "Hiç kimse Kara Kartal'ı unuttuğumu zannetmesin. Biliyorsunuz, kartallar yüksekten uçar, eninde sonunda da şampiyonluğa konar. Beşiktaş'ımızın şampiyonluğunu bir kez daha tebrik ediyorum. Taraftarımız diyor ya 'senin için yanan her meşale, gençliğimin güneşidir Beşiktaş.' Sonra döndüm ve dedim ki; iyi ki Beşiktaşlıyım." sözleriyle bitirdi.

BJK PLAKALI ARACINI HEDİYE ETMİŞTİ
Klasik araba sevdasıyla bilinen MHP Genel Başkanı o araçlardan belki de en anlamlı olanını hediye etmişti.

Bahçeli geçtiğimiz yıl 06 BJK 80 plakalı Volvo marka aracını Cumhur İttifakı'nın İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan Adayı olan Avukat Serkan Toper'e vermişti.