Son dakika! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan salgın ve aşı açıklaması

Gelen son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün vefat sayısının 100'ün altına indiğine dikkat çekti. Koca ayrıca aşıda 30 milyon doza ulaşıldığını açıkladı. Öte yandan Sağlık Bakanlığınca Kovid-19'la mücadele kapsamında İstanbul'da uygulanan birinci ve ikinci doz toplam aşı miktarı 5 milyonu aştı.

Giriş Tarihi 05 Haziran 2021, 00:01 Güncelleme 05 Haziran 2021, 11:18
Son dakika! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan salgın ve aşı açıklaması

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından iki duyuru yaptı.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Kovid-19 ile mücadelede günlük vefat sayısının dün 100'ün altına gerilediğini anımsattı.

Aşıda toplam 30 milyon doza ulaşıldığına işaret eden Koca kararlılık mesajı verdi. Öte yandan Sağlık Bakanlığınca Kovid-19'la mücadele kapsamında İstanbul'da uygulanan birinci ve ikinci doz toplam aşı miktarı 5 milyonu aştı.

Bakan Koca'nın açıklamaları şöyle;

"Vefat sayımız bugün 100'ün altına indi. Gösterdiğiniz dikkat ve aşı, giderek her şeyi kontrol altına alıyor. Aramızdan ayrılan hastalarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sağlıklı günlere dönmek için yol doğru, kararlılıkla devam edelim.

Aşıda toplam 30 milyon doza ulaştık. Bugün itibariyle ulaştığımız bu sayının sonuçlarını çok yakında, 84 Milyon birlikte göreceğiz. Sağlıklı günlere dönmek için yol doğru, kararlılıkla devam edelim."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN