Ayşe Begüm Onbaşı, Başkan Erdoğan'a "Kızınız altın madalya ile geliyor" dediği için seküler lince maruz kaldı

Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonu olan milli sporcumuz Ayşe Begüm, Başkan Erdoğan'a söylediği "Sayın Cumhurbaşkanım, destek ve emekleriniz için teşekkür ederim. Türk gencinin ve kadınının gücünü gösterdiğim için ayrıca mutluyum. Kızınız altın madalya ile geliyor" cümlesinin ardından sosyal medyada muhalif seküler kullanıcıların gadrine uğradı. Haberin detayları...

Giriş Tarihi 29 Mayıs 2021, 18:04 Güncelleme 29 Mayıs 2021, 19:08
Ayşe Begüm Onbaşı, Başkan Erdoğan’a Kızınız altın madalya ile geliyor dediği için seküler lince maruz kaldı

İÇİNDEKİLER

Profesyonel spor yaşamına 7 yaşında başlayan ve kariyerinde birçok önemli başarı olan milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olarak altın madalya kazandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan da, bu büyük başarının sahibi Ayşe Begüm Onbaşı'nın dünya şampiyonluğunu arayarak tebrik etti.

Başkan Erdoğan'dan bir tebrik de Twitter üzerinden gelirken paylaşımda "Türkiye seninle gurur duyuyor Ayşe kızım. Senin ve tüm genç evlatlarımın başarılarının devamını canı gönülden diliyorum. Gözlerinden öpüyorum. Nice şampiyonluklara..." ifadelerine yer verildi.

DÜNYA ŞAMPİYONU ONBAŞI'DAN ERDOĞAN'A: KIZINIZ MADALYA İLE GELİYOR

Ayşe Begüm Onbaşı da bu paylaşımı alıntılayarak Erdoğan'a teşekkür etti. Onbaşı paylaşımında "Sayın Cumhurbaşkanım; destek ve emekleriniz için teşekkür ederim. Türk gencinin ve kadınının gücünü gösterdiğim için ayrıca mutluyum. Kızınız altın madalya ile geliyor" ifadeleriğni kullandı.

AYŞE BEGÜM TWEET'İ SABİTLEYİNCE ÇILGINA DÖNDÜ

Başkan Erdoğan'a cevap verdiği tweet'ini profiline sabitleyen milli sporcumuzu, bazı sol, Kemalist, seküler olduğu anlaşılan sosyal medya kullanıcıları linç etmeye kalktı.

Ayşe Begüm Onbaşı'nın AK Parti'li olduğu yönünde tweetler atarak, milli bir başarıyı ayrıştırmak isteyen güruh, böyle bir konuda bile Erdoğan eleştirisinden geri durmadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN