Edirne Ceza İnfaz Kurumu'nda 'Aslanlar' diye bilinen erkek müritleriyle sohbetlerini kesmeyen Adnan Oktar Batman'a sevk edildi

Cezasını Edirne'de çeken Adnan Oktar, cezaevinde "Aslanlar" diye bilinen erkek müritleriyle sohbet toplantılarını uyarılara rağmen kesmedi. Bu sohbetlerin devam etmesi üzerine Oktar, önceki Batman'a sevk edildi ve dün sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra Batman Beşiri'deki T Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne yerleştirildi. Adnan Oktar'ı görmek isteyen kedicikler ise İstanbul'dan 1500 km yol katedip Batman'a gitmek zorunda.

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2021, 10:33 Güncelleme 25 Mayıs 2021, 10:51
Edirne Ceza İnfaz Kurumu’nda ’Aslanlar’ diye bilinen erkek müritleriyle sohbetlerini kesmeyen Adnan Oktar Batman’a sevk edildi

İÇİNDEKİLER

'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek', 'cinsel saldırı' gibi suçlardan toplam 9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar, cezasını Edirne Ceza İnfaz Kurumu'nda tamamlıyordu.

SOHBETLERE KARŞI UYARILARA KULAK ASMADI
Burada aynı davadan hükümlü olduğu erkek müritleri ve diğer mahkumlarla sohbet toplantıları düzenleyen Adnan Oktar, cezaevi yönetimi tarafından uyarıldı. Ancak Oktar uyarılara kulak asmadı. Cezaevi yönetimi de bu ihlalleri Adalet Bakanlığı'na bildirdi.

BATMAN'DA TEK BAŞINA
Adalet Bakanlığı, Adnan Oktar'ın tek başına Batman'ın Beşiri ilçesinde geçtiğimiz yıl faaliyete geçirilen T Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne sevk edilmesi kararı aldı. Oktar sevke itiraz etti ancak bir sonuç alamadı.

Erkek müritlerinin de Adnan Oktar'la birlikte Batman'a gitmek için yaptığı başvurular ise reddedildi. Adnan Oktar, yüksek güvenlik önlemleri altında geçen pazar günü Edirne'den yola çıkarıldı ve karayoluyla Batman'a götürüldü.

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık muayenesinden geçirilen Oktar, dün cezaevine yerleştirildi.

CEZAEVİ POZU
Adnan Oktar'ın cezaevinde çektirdiği bu fotoğrafını, 'kedicikler' isimli kadın müritleri sosyal medyada paylaşmıştı.