Son dakika! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım mafya lideri Sedat Peker'i yalanladı

Gelen son dakika haberine göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, suç örgütü lideri Sedat Peker'in oğlu Erkan Yıldırım hakkındaki iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, BAE'de bulunan mafya liderini yalanlayarak, "Sedat Peker'in iddiaları kesinlikle iftiradır, yalandır, şiddetle reddediyoruz." dedi.

Giriş Tarihi 23 Mayıs 2021, 20:02 Güncelleme 23 Mayıs 2021, 22:06
Son dakika! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım mafya lideri Sedat Peker’i yalanladı

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım suç örgütü lideri Sedat Peker'in oğlu Erkan Yıldırım hakkındaki iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"BİZİMLE UYUŞTURUCUYU YAN YANA GETİRMEK AHLAKSIZLIKTIR"

Yıldırım, "Bugünkü yayınladığı videoda oğlum Erkan Yıldırım'ı da zikretti. Öncelikli bu kesinlikle iftiradır, yalandır, şiddetle reddediyoruz. Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek, bize yapılabilecek en büyük hakarettir, en büyük yanlıştır, tümüyle reddediyoruz. Bu olsa olsa çamur at, izi kalsın türünden bir suçlamadır. Unutmayalım ki, çamur atanın önce kendi elleri kirlenir. Oğlum Venezuela'ya gitmiştir. Orada bahsedildiği gibi ocakta şubatta değil, geçen sene aralık ayında gitmiştir. Ve beraberinde covid ile mücadele amacıyla orada ihtiyaç sahiplerine test kiti, maske gibi bir takım malzemeler götürüp dağıttı. Ziyaret amacı da bundan ibarettir. O esnada Venezuela'da seçim olduğu için Türkiye dostluk grubu da oradaydı. O münasebetle onlarla da birlikte oldu. Bazı sosyal medya paylaşımlarda resmi heyetle gittiği ifade ediliyor. Bu da gerçek dışıdır, yanlıştır. Kendi imkanlarıyla, kendi biletini alarak, masraflarını karşılayarak, o ziyareti gerçekleştirmiştir." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN