Mısırlı Eman Askar'ın şarkısındaki Filistin gerçeği! İletişim Başkanı Fahrettin Altun paylaştı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Eman Askar isimli sosyal medya kullanıcısının Filistin’in dramını anlattığı şarkısını paylaştı. Şarkıda Osmanlı Devleti'nin hakim olduğu dönemde Filistin topraklarında bütün milletler arasında barış ve hoşgörünün hakim olduğu, Theodor Herzl'in siyonizmi kurmasının ardından bölgeye gelen felaket anlatılıyor...

Giriş Tarihi 21 Mayıs 2021, 01:53 Güncelleme 21 Mayıs 2021, 02:01
Mısırlı Eman Askar’ın şarkısındaki Filistin gerçeği! İletişim Başkanı Fahrettin Altun paylaştı

İÇİNDEKİLER

Eman Askar isimli sosyal medya kullanıcısının Filistin'in hikâyesini anlattığı şarkısını Tik Tok ile Instagram hesaplarından paylaşmıştı.

Eman Askar, şarkı sözlerinde 1800'lü yıllarsa Osmanlı Devleti'nin hâkimiyetinde olduğu dönem Filistinliler'in huzur içinde yaşadıklarını, Osmanlı hâkimiyeti sonrasında Batı'nın, Siyonist Yahudilerin yaptıkları ile Filistinliler'in topraklarının nasıl ellerinden alındığını ve neler yaşandığını bir bir anlatmıştı.

ALTUN: HAKİKAT DEĞİŞMEZ

Sosyal medyada çok paylaşılan bu şarkıyı Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya hesabından "Hakikat değişmez, dile gelişi değişir. Ruhu olan hakikatse en güçlü sesleniştir. Ecdadımızın hoşgörüsü ve adaleti nasıl bir asır sonra bile dün gibi akıllardaysa, İsrail'in zulmü de aynı şekilde yıllar geçse dahi unutulmayacak." paylaştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN