Habertürk'ten, Diyarbakır patlamasında PKK/İsrail'in fotoğraflarıyla algı operasyonu

Diyarbakır'daki 8. Ana Jet Üs Komutanlığına maket uçaklarla terör saldırısı düzenlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olayın hemen ardından yaptığı bir paylaşımla herhangi bir zaiyatın olmadığını ifade etti. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Habertürk kanalı, PKK ve İsrail'le bağlantılı olan hesapların algı operasyonu yapmak adına yaydığı fotoğrafları kullanarak bu kirli oyuna destek oldu.

Giriş Tarihi 19 Mayıs 2021, 01:54 Güncelleme 19 Mayıs 2021, 02:02
Habertürk’ten, Diyarbakır patlamasında PKK/İsrail’in fotoğraflarıyla algı operasyonu

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır'daki 8. Ana Jet Üs Komutanlığına maket uçaklarla terör saldırısı düzenlendi.

HERHANGİ BİR ZAİYAT YOK
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olayın hemen ardından yaptığı bir paylaşımla herhangi bir zaiyatın olmadığını ifade etti.

BİR AÇIKLAMA DA VALİLİKTEN
Diyarbakar Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise "Bu gece saat 00.30 sularında Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına uçak maketi ile bir saldırı girişiminde bulunulmuştur" denildi.

HABERTÜRK'TEN SAHTE FOTOĞRAFLA ALGI OYUNU


Tüm bu gelişmeler yaşanırken Habertürk kanalı, PKK ve İsrail'le bağlantılı olan hesapların algı operasyonu yapmak adına yaydığı fotoğrafları kullanarak bu kirli oyuna destek oldu.

SOFİ NURETTİN'İN ÖLDÜRÜLMESİ CANLARINI ACITTI


MİT, tarihi bir operasyona imza atarak PKK'nın Suriye genel sorumlusu Sofi Nurettin kod Halef El Muhammed'i etkisiz hale getirmişti.

Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığına gerçekleştirilen saldırının hemen ardından 2018 yılında Kahire'de yaşanan patlamanın fotoğraflarını kasıtlı olarak kullanan PKK ve İsrail kullanıcıları algı operasyonuna girişti. Fotoğraflar kısa sürede yalanlandı.