Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan İsrail'in uluslararası basını hedef almasına tepki: İsrail zulmünü lanetliyoruz

İşgalci İsrail Gazze'de katliam yapmaya devam ediyor. İsrail savaş uçakları Gazze'de içinde Associated Press ve Al Jazeera ofislerinin de bulunduğu binayı vurarak yerle bir etti. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın duruma sert tepki gösterdi. Kalın, " İşgal bitene ve tüm Filistin özgürleşene kadar bu habis güçle mücadelemiz sürecek." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2021, 20:52 Güncelleme 15 Mayıs 2021, 20:53
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın’dan İsrail’in uluslararası basını hedef almasına tepki: İsrail zulmünü lanetliyoruz

İÇİNDEKİLER

İşgalci İsrail Gazze'de katliam yapmaya devam ediyor. İsrail savaş uçakları Gazze'de içinde Associated Press ve Al Jazeera ofislerinin de bulunduğu binayı vurarak yerle bir etti.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN TEPKİ
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İsrail'in, Filistin topraklarındaki insan hakları ihlallerine ve savaş suçlarına bir yenisini ekleyerek uluslararası basını hedef aldığını bildirdi.

Kalın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İsrail'in uluslararası basını hedef almasına tepki göstererek şunları kaydetti:

"İsrail, Filistin topraklarındaki insan hakları ihlallerine ve savaş suçlarına bir yenisini ekleyerek uluslararası basını hedef aldı. Hiçbir değer ve sınır tanımayan İsrail zulmünü lanetliyoruz. İşgal bitene ve tüm Filistin özgürleşene kadar bu habis güçle mücadelemiz sürecek."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN