Aleyna Çakır’ın ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun, Müge Anlı’ya destek veren ünlü modacı Kemal Doğulu’dan şikayetçi oldu

Son dakika haberleri… Ölümü ile gündeme oturan ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerce konu olan Aleyna Çakır olayında ifadesi alınan Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun dağlık alanda ölü bulunmuş, Uygun Müge Anlı’yı hedef göstermişti. Müge Anlı’ya destek mesajı paylaşanlardan biri de ünlü modacı Kemal Doğulu’ydu. Ümitcan Uygun’un avukatı, Kemal Doğulu’nun milyonlarca takipçisi olduğunu Uygun’a yönelik mesajı yüzünden hakarete maruz kaldığını ileri sürerek savcılığa başvurdu. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 13 Mayıs 2021, 15:55 Güncelleme 13 Mayıs 2021, 16:05
Aleyna Çakır’ın ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun, Müge Anlı’ya destek veren ünlü modacı Kemal Doğulu’dan şikayetçi oldu

İÇİNDEKİLER

Ankara Keçiören'de Aleyna Çakır, 3 Haziran'da bir evde ölü bulundu. Sevgilisi Ümitcan Uygun'un, Çakır'a şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıkınca, Uygun gözaltına alındı. İfadesi alınan genç, serbest bırakıldı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Çakır'ın ölümüyle ilgili televizyon programına katılan bir tanık, Uygun'un çocuk esirgeme yurtlarında öğretmen olan annesi Gülay Uygun'un (48), yurtlardaki kız öğrencileri kötü yola düşürdüğünü iddia etti.

Bunun üzerine Uygun'dan önceki gün haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi.

Gülay Uygun, yakınları tarafından Keçiören'de her zaman gittikleri boş alanda başından silahla vurulmuş halde bulundu.

ANNESİ İNTİHAR ETMİŞTİ
Gülay Uygun'un ölümü sonrası Ümitcan Uygun, "Kendi babası kızına tecavüz eden kansızın biridir. Bu saatten sonra kimse susmayacak. Sizin yüzünüzden dolayı benim annem orada yatıyor. Bu ölümden de Müge Anlı ve yanında çalışıp da beni 24 saat arayanlar suçludur" dedi.

KEMAL DOĞULU'DAN MÜGE ANLI'YA DESTEK
Ümitcan Uygun'un Müge Anlı'yı sorumlu tutması ardından sosyal medyada olayla ilgili yorumlar yapıldı. Yorum yapanlardan birisi de ünlü modacı Kemal Doğulu'ydu.

Uygun'un sözlerini paylaşarak, 'Şaka mı yapıyor bu ş..' yazdı. Uygun ailesinin avukatı Çağatay Cengiz, Doğulu'nun bu paylaşımı sonrası savcılığa başvurarak Kemal Doğulu'nun milyonlarca takipçi olduğunu, müvekkili Ümit Can Uygun'un hakarete maruz kaldığını ileri sürdü.