Ali Babacan Taksim Meydanı'ndan "Ben karaktersizin önde gideniyim" diye bağırsa bu kadar etkisi olmazdı

Ali Babacan, CHP'nin tetikçiliğini yapan Halk TV ekranlarında 2018 yılında üyesi olduğu AK Parti'ye ihanet edip CHP, HDP ve İYİ Parti ile anlaşarak Abdullah Gül'ü aday göstermek istediklerini söyledi. Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan, konuya ilişkin çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Kaplan, yazısında "Allah insanı işte böyle rezil eder... Babacan, Taksim Meydanı'ndan "Ben karaktersizin önde gideniyim" diye bağırsa, belki bu kadar etkisi olmazdı." ifadelerine yer verdi. Kaplan, "Kelime seçimleri bana aynı FETÖ'cülerin takiye tarifini hatırlattı: 'Görünür değildim ama göbeğindeydim.' dedi.

Giriş Tarihi 11 Mayıs 2021, 08:34 Güncelleme 11 Mayıs 2021, 11:42
Ali Babacan Taksim Meydanı’ndan Ben karaktersizin önde gideniyim diye bağırsa bu kadar etkisi olmazdı

İÇİNDEKİLER

Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan'ın yazısı şöyle:

Geçen sene Youtube kanalımda Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlığı döneminde çevirdiği gizli işleri tek tek ifşa ettiğim "Hodri Meydan: Neymiş bu Pelikan?" başlıklı bir video yayınlamıştım.

Bunun bir benzerini de Ali Babacan için çekeyim diyordum ama Babacan kendi videosunu çekti bile. Halk TV'de, Mayıs 2018'de henüz AK Parti Ankara Milletvekili iken, aynı zamanda eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün CHP-İYİ Parti-HDPSaadet Partisi ortak adayı olması için yapılan görüşmelerde bizzat bulunduğunu itiraf etti. Kelime seçimleri bana aynı FETÖ'cülerin takiye tarifini hatırlattı: "Görünür değildim ama göbeğindeydim."



Babasının şirketinin muhasebecisiyken 35 yaşında seni bakan yapan, tüm ismini ve kariyerini borçlu olduğun kişiye, üstelik hâlâ onun partisinin vekiliyken ve imzan onun Cumhurbaşkanı adaylığı dilekçesinin altındayken ihanet etmek...




Allah insanı işte böyle rezil eder... Babacan, Taksim Meydanı'ndan "Ben karaktersizin önde gideniyim" diye bağırsa, belki bu kadar etkisi olmazdı.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN