Faruk Fatih Özer, 2 milyar dolarla Arnavutluk’a kaçtı: Lüks bir yatta yaşamaya başladı

Türkıye kripto vurgunla sarsıldı. Yerli kripto alım satım borsası Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer 2 milyar dolarla Arnavutluk'un başkenti Tiran'a kaçtı. TAKVİM, Özer'i adım adım takibe aldı. Buna göre Kripto Fatih'in izine önce Üsküp'te rastlandı. Çevresinde, koruma ordusu vardı! Karadağ'da 2 gün kaldıktan sonra Tiran'a dönen Özer, yakalanmamak için lüks bir yat kiraladı. Arnavutluk'un sahil kentleri Avlonya ve Durres arasında sabahlara kadar tur attı. Zaman zaman da dağlık bir bölge olan Fier'e gittiği ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mayıs 2021 Güncelleme 09 Mayıs 2021, 07:00
Faruk Fatih Özer, 2 milyar dolarla Arnavutluk’a kaçtı: Lüks bir yatta yaşamaya başladı

İÇİNDEKİLER

Türkıye kripto vurgunla sarsıldı. Yerli kripto alım satım borsası Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer 2 milyar dolarla Arnavutluk'un başkenti Tiran'a kaçtı.

TAKVİM, Özer'i adım adım takibe aldı.

Buna göre Kripto Fatih'in izine önce Üsküp'te rastlandı. Çevresinde, koruma ordusu vardı! Karadağ'da 2 gün kaldıktan sonra Tiran'a dönen Özer, yakalanmamak için lüks bir yat kiraladı.

Arnavutluk'un sahil kentleri Avlonya ve Durres arasında sabahlara kadar tur attı. Zaman zaman da dağlık bir bölge olan Fier'e gittiği ortaya çıktı.