Ufka Yolculuk sınav sonuçları öğren! ufkayolculuk.com 1. aşama Ufka Yolculuk sınav sonuçları taban puanları!

Ufka Yolculuk sınav sonuçları 6 Mayıs itibariyle açıklanıyor. 1. aşama Ufka Yolculuk sınav sonuçları taban puanları ufkayolculuk.com adresinden duyuruluyor. Yüzbinlerce öğrencinin giriş yaptığı Ufka Yolculuk sınav sonuçları bu akşam saat 20:00 itibariyle öğrenilecek. Soruları ve cevapları Ufka Yolculuk youtube kanalında yayınlanacak olan yüzbinlerce katılımcının beklediği sınavın sonuçları ise 6 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de ufkayolculuk.com sayfasından açıklanacak. İşte 6 Mayıs Ufka Yolculuk sınav sonuçları!

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2021, 19:49 Güncelleme 06 Mayıs 2021, 19:52
Ufka Yolculuk sınav sonuçları öğren! ufkayolculuk.com 1. aşama Ufka Yolculuk sınav sonuçları taban puanları!

İÇİNDEKİLER

Ufka Yolculuk sınav sonuçları öğren! ufkayolculuk.com adresinden Ufka Yolculuk sınav sonuçları taban puanları açıklanıyor. Yüzbinlerce ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisinin giriş yaptığı Ufka Yolculuk sınavında ilk aşama tamamlanıyor. 2. Aşama Sınava, kategorisinde ülke bazında ilk 10.000'e giren yarışmacılar ile il bazında ilk 15'e giren yarışmacılar katılabilecek. 2. Aşama sınav salgın hastalık tedbirleri çerçevesinde 23 Mayıs 2021 tarihinde düzenlenecek. Peki Ufka Yolculuk sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte yanıtı!

2. AŞAMA 23 MAYIS'TA

2. Aşama Sınava, kategorisinde ülke bazında ilk 10.000'e giren yarışmacılar ile il bazında ilk 15'e giren yarışmacılar katılabilecek. 2. Aşama sınav salgın hastalık tedbirleri çerçevesinde 23 Mayıs 2021 tarihinde belirlenen sınav merkezlerinde randevulu olarak gerçekleştirilecek, salgın tedbirlerinin sınavı gerçekleştirmeye imkân vermemesi durumunda sınav ileri bir tarihe ertelenecek.

UFKA YOLCULUK SINAV SONUÇLARI!

Aşağıdaki bağlantıdan Ufka Yolculuk sınav sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

UFKA YOLCULUK SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İlkokul Kategorisi

31 Aralık 2020 tarihi esas alınarak 20 yaşından küçük örgün veya açık öğretimde okuyan ilkokul öğrencileri. (01.01.2000 tarihi ve bu tarihten sonra doğanlar)

Sorumlu Olunan Eser: Ufka Yolculuk 8. Bilgi ve Kültür Yarışması İlkokul Kategorisi yarışmacıları için hazırlanan "Edep Diyarına Yolculuk" eserinden sorumlu olunacaktır.

Ortaokul Kategorisi

31 Aralık 2020 tarihi esas alınarak 20 yaşından küçük örgün veya açık öğretimde okuyan ortaokul öğrencileri. (01.01.2000 tarihi ve bu tarihten sonra doğanlar)

Sorumlu Olunan Eser: Ufka Yolculuk 8. Bilgi ve Kültür Yarışması Ortaokul Kategorisi yarışmacıları için hazırlanan "Edep Mektebi" eserinden sorumlu olunacaktır.

Lise Kategorisi

31 Aralık 2020 tarihi esas alınarak 20 yaşından küçük örgün veya açık öğretimde okuyan lise öğrencileri. (01.01.2000 tarihi ve bu tarihten sonra doğanlar)

Sorumlu Olunan Eser: Ufka Yolculuk 8. Bilgi ve Kültür Yarışması Lise Kategorisi yarışmacıları için hazırlanan "İletişim Nezaket ve Adab" eserinden sorumlu olunacaktır.

Yarışma Teması

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları her sene farklı bir konuda yarışma düzenleyerek toplumda farkındalık oluşturmaktadır. Geçen sene yarışması yapılan "Güzel Ahlâk" konusunun bir bütünleyeni olarak bu sene yarışmamızın konusu "ADAP" olarak belirlenmiştir.

Adap, insana, cemiyet içerisinde saygın bir birey olarak yaşayabilmek için lâzım olan nezâket kurallarını öğreten, insanî ilişkilerde uyulacak ölçülü ve nazik davranışların şeklini ortaya koyan, şahsı toplum içerisinde erdemli ve hürmete lâyık kılan söz, iş ve davranış biçimlerini kapsayan önemli bir kurallar bütünüdür. Geçmişten günümüze hem toplumu hem de insanı yücelten vazgeçilemez bir değerdir. Ancak, toplumda yaşanan değişimler ve bireyselleşmeden dolayı adap gibi değerlerimiz göz ardı edilebilmekte ve zamanla yerini istenmeyen davranış şekillerine bırakabilmektedir.

Özellikle son yıllarda yaşanan dijital dönüşümün de etkisi ile gençlerin davranışlarında ve genel olarak hayatlarında adaba daha az dikkat ettikleri gözlemlenmektedir. Bu konunun farkında olan ekibimiz bu seneki konumuzu ADAP olarak belirlemiştir. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yarışmamızda hem adabı okutmayı hem de hayatlarına yerleştirmeyi ümit etmekteyiz. Yüzbinlerce gencimizin davranışlarını ve hayatını adapla süslemesi bizim için en güzel hediye olacaktır.