Salgına karşı tüm Türkiye kenetlendi:  Bir otelde düzenlenen maskesiz mesafesiz parti şaşkına çevirdi

Salgına karşı tüm Türkiye kenetlendi. 17 günlük tam kapanmaya gidildi. Kısıtlamaya yakışmayan haber ise Antalya’dan geldi. Bir otelde düzenlenen maskesiz mesafesiz parti şaşkına çevirdi. İşlerine gitmek için büyükşehirlerde kalanlar ise sıkı denetimdeydi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2021 Güncelleme 04 Mayıs 2021, 06:58
Salgına karşı tüm Türkiye kenetlendi:  Bir otelde düzenlenen maskesiz mesafesiz parti şaşkına çevirdi

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de, virüsün tamamen temizlenmesi için 17 günlük tam kapanma kararı alındı. Ancak bazıları kısıtlamayı tatil anladı! Soluğu Ege ve Akdeniz'de aldı. Dün, Antalya Manavgat'tan gelen görüntüler tepki topladı. Bir otelde çekilen parti görüntüleri "Salgını böyle mi yeneceğiz?" yorumu yaptırdı.

Sosyal mesafesiz ve maskesiz parti, virüse davetiye çıkardı! Tatil bölgelerinde durum böyleyken büyükşehirlerde sıkı denetim vardı. Kısıtlamadan muaf olan çalışanlar, pazartesi gününe 'denetim' trafiğiyle başladı. Polis ekipleri araçları tek tek durdurarak evrak kontrolü yaptı.

Sorumsuzlar kısıtlamayı tatile çevirdi. Antalya'da bir otelde parti düzenlendi. Salgının unutulduğu anlar tepki çekti. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, otelin kapatıldığını açıkladı. Otelin turizm sertifikası da iptal edildi.

DİYABET-19


Covid-19'UN
vücuda verdiği zarar şaşkınlık yarattı. İstanbul'da yaşayan İrem Deniz (24) geçtiğimiz ay COVİD-19'a yakalandı. Hastalığın 6. gününde mide bulantısı ve nefes darlığı ile hastaneye kaldırıldı. Bu sırada kan şekeri 380'e çıktı! Virüsün pankreasa bağlanarak insülin salınımını bozması sonucu diyabet hastalığına yakalanan genç kız, "Ömür boyu insülin kullanacağım" açıklaması yaptı.