İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan CHP'li Canan Kaftancıoğlu'na çok sert 'Aylan bebek' tepkisi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 'Aylan bebek' üzerinden yürüttüğü kara propagandaya çok sert tepki gösterdi. Altun, "Aylan bebeğin ve milyonlarca mazlumun aziz hatırasını inciten vicdansızlığı telin ediyoruz. Aylan bebeğin katillerinden emir alanlardan başka ne beklenir ki?" dedi.

Giriş Tarihi 20 Nisan 2021, 21:10 Güncelleme 20 Nisan 2021, 21:43
İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan CHP’li Canan Kaftancıoğlu’na çok sert ’Aylan bebek’ tepkisi

İÇİNDEKİLER

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Aylan bebek üzerinden kara propaganda faaliyetine soyunmuş, tepki çeken bir paylaşıma imza atmıştı.


Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, Canan Kaftancıoğlu'na çok sert tepki gösterdi.

"TELİN EDİYORUZ"
Altun, "Aylan bebeğin ve milyonlarca mazlumun aziz hatırasını inciten vicdansızlığı telin ediyoruz" dedi.



İşte İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un o paylaşımı;

İnsan olmak asgari düzeyde bir vicdan gerektirir. Vicdanı olmayanın siyasete ve topluma katacağı hiçbir şey yoktur. Aylan bebeğin ve milyonlarca mazlumun aziz hatırasını inciten vicdansızlığı telin ediyoruz. Aylan bebeğin katillerinden emir alanlardan başka ne beklenir ki?



KANAS CANAN'IN SKANDAL PAYLAŞIMI
CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşıma imza attı.



2 Eylül 2015 tarihinde Suriye'deki iç savaştan kaçarak Avrupa'ya geçmek isterken hayatını kaybeden ve cenazesi Bodrum'da sahile vuran Aylan Kurdi'nin fotoğrafını paylaşan Kaftancıoğlu, CHP'nin yalan olduğunu bile bile sürdürdüğü "128 Milyar Dolar nerede" propagandasına alet etti. Kaftancıoğlu'nun paylaşımına sosyal medyadan tepki yağdı.