İstanbullunun trafik çilesi! Vatandaş CHP'li İBB'ye isyan bayrağı açtı: İnsanlar üst üste biniyor!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesi İstanbul'da trafik yoğunluğu yaşandı. Saat 18.00 itibarıyla yoğunluk yer yer %74 olarak kayıtlara geçerken, toplu taşıma araçlarında da yoğunluk yaşandı. Metrobüs ve tramvaylar tıka basa olması ve duraklardaki kalabılık dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşlar "İnsanlar üst üste biniyor" diyerek CHP'li İBB'ye isyan bayrağını açtı!

Giriş Tarihi 19 Nisan 2021, 18:22 Güncelleme 19 Nisan 2021, 19:11
İstanbullunun trafik çilesi! Vatandaş CHP’li İBB’ye isyan bayrağı açtı: İnsanlar üst üste biniyor!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da, koronavirüs kısıtlamasına dakikalar kala trafik yoğunluğu yaşandı.



Kent genelinde 16 Nisan Cuma günü 19.00'da başlayan sokağa çıkma kısıtlaması, saat 05.00 itibarıyla sona erdi. Haftanın ilk iş gününde sabah saatlerinde trafik yoğunluğunun ramazan ayı öncesine göre azaldığı gözlendi. Ancak akşam saatlerinde trafik yoğunluğu arttı.



YÜZDE 74 OLARAK ÖLÇÜLDÜ
Trafik yoğunluk haritasından elde edilen verilere göre kentte saat 18.00 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 74 olarak ölçüldü.



METROBÜS VE TRAMVAYLAR TIKA BASA DOLU!
Toplu ulaşımda da yoğunluk yaşanıyor.



Metrobüs ve tramvaylar tıka basa dolarken duraklarda da kalabalık dikkat çekti.




Koronavirüs salgını döneminde İstanbul'da toplu taşımada ve duraklarda yoğunluk yaşanıyor... Üst geçit ve turnikelerde sosyal mesafe kurallarına uyulmamaması dikkat çekerken vatandaşlar CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne isyan bayrağı açtı.



İNSANLAR ÜST ÜSTE BİNİYOR
Bir vatandaş, "Yanımdakiyle aramda 20 santimetre mesafe var. İnsanlar üst üste biniyor!" ifadelerini kullanarak tepkisini diler getirdi.



İstanbulluların çilesi böyle fotoğraflandı.





TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN