SON DAKİKA: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan o iddialara net cevap: Aşının israfı söz konusu değil

Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşılama programında kullandığımız aşılar uygun saklama koşullarını haiz merkezlerde uygulanmaktadır. Aşının çöpe gittiği iddiaları gerçekle bağdaşmamaktadır. Her bir doz aşının kıymetini biliyor ve ona göre planlama yapıyoruz. Aşının israfı söz konusu değildir." açıklamasında bulundu.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
SON DAKİKA: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan o iddialara net cevap: Aşının israfı söz konusu değil

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Aşının çöpe gittiği iddiaları gerçekle bağdaşmamaktadır. Her bir doz aşının kıymetini biliyor ve ona göre planlama yapıyoruz. Aşının israfı söz konusu değildir'' dedi.

Aşının israfı söz konusu değil

Takvim Kaynak TercihleriTakvim Kaynak Tercihleri

Bakan Koca, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda, ''Aşılama programında kullandığımız aşılar uygun saklama koşullarını haiz merkezlerde uygulanmaktadır.

SON DAKİKA: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan o iddialara net cevap: Aşının israfı söz konusu değil-1

AŞININ İSRAFI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

Aşının çöpe gittiği iddiaları gerçekle bağdaşmamaktadır. Her bir doz aşının kıymetini biliyor ve ona göre planlama yapıyoruz. Aşının israfı söz konusu değildir'' ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
SON DAKİKA: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan o iddialara net cevap: Aşının israfı söz konusu değil-3SON DAKİKA: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan o iddialara net cevap: Aşının israfı söz konusu değil-4SON DAKİKA: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan o iddialara net cevap: Aşının israfı söz konusu değil-5

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler