CHP'li şarkıcı Gökhan Özoğuz "şizofren" olduğunu söyleyince Sağlık Bakanı Fahrettin Koca cevap verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CHP'li şarkıcı ve Twitter trolü Gökhan Özoğuz'un "Tavan yapan vakalardan ben neden sorumluyum ya? 1 senedir kendimle konuşmaktan şizofren oldum" diyerek kendisini mention'layan paylaşımına, "Gökhan Bey kardeşim, sorumluluk suçlamak manasına gelmez" diyerek cevap verdi.

Giriş Tarihi 15 Nisan 2021, 00:45 Güncelleme 15 Nisan 2021, 01:45
CHP’li şarkıcı Gökhan Özoğuz şizofren olduğunu söyleyince Sağlık Bakanı Fahrettin Koca cevap verdi

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de sağlık ordusu salgınla canla başla mücadele ederken vatandaş koronavirüs tedbirlerine yeterince uymadığı için rekor vaka sayılarına ulaştık.

Bu zorlu süreçte siyasi kazanım elde etmek için temelsizce devleti suçlayan isimlerden birisi de CHP'li şarkıcı ve son zamanların Twitter trolü Gökhan Özoğuz oldu. Fırsatçı CHP'li Özoğuz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya, eleştirinin de ötesinde agresif bir dille mesnetsiz sözler sarf etti.

ÖZOĞUZ: ŞİZOFREN OLDUK

Özoğuz, Bakan Koca'nın hesabını kendi tweetinde ekleyerek, "Tavan yapan vakalardan ben neden sorumluyum ya? 1 senedir kendimle konuşmaktan şizofren oldum, kongreye falan da yok. Sayın @drfahrettinkoca Aşıları etrafa saçmadan bir de bizi mi Aşılasanız acaba, belki biter virüs. Boş boş kapanacağımıza onu mu denesek?" paylaşımını yaptı.

"GÖKHAN BEY KARDEŞİM..."

Özoğuz'a 'Kardeşim' diye seslenen Bakan Koca naif üslubuyla şöyle yanıtladı:

"Gökhan Bey kardeşim, sorumluluk suçlamak manasına gelmez. Artan vaka sayısında suçumuz yok sorumluluğumuz var. 84 milyon beraber artırmadık vaka sayılarını ama birlikte mücadele etme sorumluluğumuz var. Destek olacağınızdan şüphem yok."

ÜSLUBUNU DÜZELTTİ

Özoğuz Bakan Koca'dan seviyeli cevap alınca irkilmiş olmalı ki üslubunu düzelterek, "Sayın @drfahrettinkoca Bizler Her zaman seve seve bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu Mücadelemiz sırasında, Özellikle Aşı konusundaki gayretlerinizin de, Halkımızın Can güvenliği için artmasını rica ediyoruz Kolaylıklar dilerim." dedi.

"AŞI KONUSUNDA GERÇEK, ALGILANANDAN KAT KAT İYİ"

Bakan Koca da, "Gökhan Bey, tekrar merhaba. Hep birlikte elimizden geleni yapmaya çalıştıkça zorluklar kolaylaşacak. Aşı konusunda gerçek, algılanandan kat kat iyi, daha da iyi olacak. Mesajınız için teşekkürler." ifadeleriyle durum tespitinde bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN