İletişim Başkanı Fahrettin Altun açıkladı: 15 Temmuz Anma Programları Bu Yıl “Türkiye Geçilmez” temasıyla gerçekleştirilecek

Koordinasyonu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca yürütülen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programlarının bu yılki teması “Türkiye Geçilmez” olarak belirlendi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 15 Temmuz anma programlarının sloganını, 'Türkiye Geçilmez' olarak belirlediklerini açıkladı.

Giriş Tarihi 19 Mart 2021, 11:12 Güncelleme 19 Mart 2021, 15:56
İletişim Başkanı Fahrettin Altun açıkladı: 15 Temmuz Anma Programları Bu Yıl “Türkiye Geçilmez” temasıyla gerçekleştirilecek

İÇİNDEKİLER

İletişim Başkanı Altun, "15 Temmuz anma programlarımızın sloganını 'Türkiye Geçilmez' olarak belirledik" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, konuya ilişkin açıklamasında, şunları kaydetti:

"Bin yıldır vatan kıldığımız bu aziz topraklar birliğimizin ve dirliğimizin teminatıdır. Şehit kanlarıyla sulanmış bu mübarek topraklar, Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Sakarya'da, 15 Temmuz'da geçilemeyen iman dolu sinelerin otağıdır.

Aziz milletimizin birliğinin, Türkiyemizin güçlenmesinin, her alanda yakaladığımız gelişmenin, çizdiğimiz gelecek vizyonunun ve dünya mazlumlarına uzanan şefkat elimizin daha da perçinlenmesi adına canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatıraları için bu sene 15 Temmuz anma programlarımızın sloganını 'Türkiye Geçilmez' olarak belirledik."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN