CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu HDPKK'lı dostları için üzgün: Terör seviciler ile ağız birliği yaptı

Terör örgütü propagadası yapan Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun vekilliğinin düşürülmesi HDPKK'lılar kadar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da üzdü. Kılıçdaroğlu, HDP'yi arayarak 'geçmiş olsun' dedi ve terör seviciler ile ağız birliği yaparak "Gelişmeler ülkede demokrasi olmadığını bir kez daha göstermiştir" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 17 Mart 2021, 22:25 Güncelleme 18 Mart 2021, 00:51
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu HDPKK’lı dostları için üzgün: Terör seviciler ile ağız birliği yaptı

İÇİNDEKİLER

"Terör propagandası yapmak" suçlamasıyla 2 yıl hapis cezası verilen HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun dokunulmazlığının düşürülmesi hakkındaki karar TBMM Genel Kurulu'nda okundu. Böylece, Gergerlioğlu'nun dokunulmazlığı düşürüldü.



HDP'nin Meclis'teki sandalye sayısı 55'e düştü. Gergerlioğlunun vekilliğinin düşürülmesinin ardından HDP'liler terör örgütü PYD sloganı attı.



Gergerlioğlu ve HDP'li vekiller 5 saatlik beklemenin ardından TBMM'den ayrıldı.



BAY KEMAL HDP'Lİ 'DOSTLARINI' ARADI!
Yaşanan bu gelişmelerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ittifak ortağı ve 'dost'u olan HDP'yi arayarak 'geçmiş olsun' dedi.



TERÖR SEVİCİLERLE AĞIZ BİRLİĞİ YAPTI
HDPKK Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ile görüşen Kılıçdaroğlu, dostlarıyla ağız birliği yaparak "Gelişmeler ülkede demokrasi olmadığını bir kez daha göstermiştir" ifadelerini kullandı.