Samsun'da sokak ortasında eşine şiddet uygulayan İbrahim Zarap'ın vatandaşlar tarafından dövüldüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Son dakika haberine göre Samsun'da sokak ortasında boşandığı eşine şiddet gösteren İbrahim Zarap'ın çevredeki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildiği ana ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 08 Mart 2021, 17:20 Güncelleme 08 Mart 2021, 17:27
Samsun’da sokak ortasında eşine şiddet uygulayan İbrahim Zarap’ın vatandaşlar tarafından dövüldüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Boşandığı E.M.'yi sokak ortasında 5 yaşındaki kızının yanında döven İbrahim Zarap'a, çevredeki vatandaşların tepki gösterip darbettiği anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görüntüde vatandaşlar İbrahim Zarap'ı darbederek eski eşi E.M.'yi kurtarıyor.

"ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM" DEMİŞTİ
Olayın ardından vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilen ve polis ekiplerince gözaltına alınan İbrahim Zarap ilk ifadesinde, "Olaydan sonra çevredekiler beni darp etti. Eğer kimlikleri tespit edilebilirse hepsinden şikayetçi olacağım" demişti.

EŞİNİ SİLAHI TEHDİTDEN YARGILANIYOR
Şüpheli İbrahim Zarap hakkında 2018 yılında eşini 'tehdit' suçundan açılan soruşturma 'soyut iddia' nedeniyle takipsizlikle sonuçlandı. Zarap hakkında ise geçen yıl eski eşi E.M.'yi tehdit ve darbettiği gerekçesiyle 'darp' ve 'silahlı tehdit' ile 'basit yaralama' suçundan Samsun 10. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?
Samsun'da önceki gece kadına şiddetin gözler önüne serildiği bir olay yaşandı. 27 yaşındaki İbrahim Zarap, 3 yıl önce boşandığı eski eşi Emriye M.'yi (24), 5 yaşındaki kızlarının gözü önünde tekme tokat dövdü. Dehşet anları çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Sosyal medyaya düşen görüntüler sonrası milyonlar, cani adama tepki gösterdi.

'SANKİ O KİŞİ BEN DEĞİLİM'
Olay sonrası cani, kıskıvrak yakalandı. İfadesinde "Çok pişmanım. Aklım yerinde değildi, bir anda gözüm döndü. Yoksa böyle yapmazdım. Özellikle çocuğumun önünde yapmazdım. Görüntüleri izledim, orada kendimi tanıyamadım, o kişinin ben olduğuna inanamadım" dedi.



'DAHA ÖNCE ŞİKAYETÇİYDİM'
Zanlı, tutuklandı. Talihsiz kadın ise "Ben daha önce de kendisinden şikayetçi olmuştum, zaten boşanmıştık. Dışarı çıkmasını asla istemiyorum hep tutuklu kalsın" diye konuştu.