Kenan Çarpışantürk kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Off Road Türkiye Şampiyonu hayatını kaybetti!

Kenan Çarpışantürk kimdir kaç yaşındaydı nereli? Off Road Türkiye Şampiyonu Kenan Çarpışantürk kimdir sorusuna arama motorlarında yanıt aranıyor. Kuzey Ege Denizi'ndeki Gökçeadailçesinde, Off Road Türkiye Şampiyonlarından Kenan Çarpışantürk'e ait fiber teknenin alabora olmasıyla büyük bir facia yaşandı. Bu gelişmenin ardından Kenan Çarpışantürk kimdir sorusunun cevabı merak ediliyor.

Giriş Tarihi 27 Şubat 2021, 11:25 Güncelleme 27 Şubat 2021, 11:25
Kenan Çarpışantürk kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Off Road Türkiye Şampiyonu hayatını kaybetti!

İÇİNDEKİLER

Kenan Çarpışantürk kimdir? Off Road Türkiye Şampiyonlarındna birisi olan Kenan Çarpışantürk kimdir, kaç yaşındaydı, nereli sorularına yanıt aranıyor. Gökçeada'da bir teknenin alabora olmasının ardından, Off Road Türkiye Şampiyonlarından Kenan Çarpışantürk'ün cansız bedenine ulaşıldı.

KENAN ÇARPIŞANTÜRK KİMDİR?

Kenan Çarpışantürk yıllardır içerisinde bulunduğu motor sporları dünyasından edindiği tecrübeleri iş yaşantısıyla harmanlayarak çalışmalarını sürdürüyordu. Kenan Çarpışantürk, Oğulları Arif ve Salih Çarpışantürk, birlikte çalışmaktaydı.

NE OLDU?

Alınan bilgiye göre, Laz Koyu açıklarında batan fiber tekneden kıyıya yüzerek çıkanların uzman erbaşlar Şener Altay ile Mehmet Çelik olduğu tespit edildi.

Cansız bedenine ulaşılan kişinin ise tekne sahibi Türkiye off-road şampiyonlarından Kenan Çarpışantürk olduğu belirlenirken kayıp olan Gökçeada İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut ile Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Toykuyu'yu arama çalışmaları ise devam ediyor.

Öte yandan Çanakkale'den Gökçeada'daki çalışmalara katılmak üzere çok sayıda dalgıç polis ekibi ile jandarma, sahil güvenlik ve sağlık ekibi de "Gökçeada-1" gemisiyle getirildi.