SON DAKİKA: Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a doğum günü sürprizi

Son dakika haberi: Cuma namazına gitmek için İstanbul Kısıklı'daki konutundan ayrılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a vatandaşlar ve gazeteciler sürpriz yaptı. Bugün 67 yaşında giren Erdoğan için pasta kesildi.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2021, 13:34 Güncelleme 26 Şubat 2021, 14:35
SON DAKİKA: Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a doğum günü sürprizi

İÇİNDEKİLER

Cuma namazına gitmek üzere Kısıklı'daki konutundan çıkan Başkan Recep Erdoğan, evinin yakınlarındaki bir pastane çalışanlarının kendisinin 67. doğum günü dolayısıyla hazırladığı pastayla beklediğini görmesi üzerine konvoyunu durdurdu.

"ALLAH SİZE UZUN ÖMÜRLER VERSİN"
Pastanenin sahibi hazırlanan pastayla Erdoğan'ı karşılayarak, "Nice seneleriniz olsun, Allah size uzun ömürler versin." dedi.

Başkan Erdoğan da "Hep birlikte nice yıllara inşallah. Ülkemizi ileri seviyelere tırmandırarak o günleri hep birlikte yaşamayı Allah bizlere nasip eder inşallah." ifadeleriyle karşılık verdi.

"RABB'İM DAHA NİCE YILLAR ÜLKEMİZE MİLLETİMİZE HİZMET ETMEYİ NASİP ETSİN"
Basın mensuplarının da doğum gününü kutladığı Başkan Erdoğan, "Rabb'im inşallah sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde daha nice yıllar ülkemize, milletimize hizmet etmeyi bizlere nasip etsin. Hep birlikte... Çok teşekkür ediyorum.

Bugün aynı zamanda Selimiye Camisi'nin yanındaki mevcut hamamı Üsküdar Belediyemiz, aynen Üsküdar sahildeki Nevmekan gibi gençlerin gelip ders çalışacağı, oturacağı ve oradan inşallah hayatı yeniden şekillendireceği bir mekan haline dönüştürdüler.

Bugün hem onun açılışını yapacağız hem cumayı da Büyük Selimiye Camisi'nde kılacağız." ifadelerini kullandı.

ÇİKOLATA İKRAM ETTİ
Başkan Erdoğan, konuşmasının ardından kestiği pastanın basın mensuplarına da ikram edilmesini istedi.

Erdoğan, basın mensuplarına çikolata ikramında da bulundu.