Takıntılı sevgili kabusu: Üniversite öğrencisi Elvan Koç şehri terk etti

TAKVİM'e konuşan Elvan Koç, öldürülme tehdidiyle karşı karşıya kaldığını söyledi. Koç, "A.E. ile 2 yıllık bir ilişkim oldu. Uyuşturucu bağımlısıymış. Öğrenince ayrılmak istedim. Evime gelip beni darp etmeye kalktı. Gözlerimin önünde kendini kesti. 'Ya katilin olacağım, ya benim olacaksın. Barıştım demezsen kesmeye devam ederim, sonra da seni keserim' dedi. Korkuyorum" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2021 Güncelleme 25 Şubat 2021, 06:58
Takıntılı sevgili kabusu: Üniversite öğrencisi Elvan Koç şehri terk etti

İÇİNDEKİLER

TAKVİM'e konuşan Elvan Koç, öldürülme tehdidiyle karşı karşıya kaldığını söyledi. Koç, "A.E. ile 2 yıllık bir ilişkim oldu. Uyuşturucu bağımlısıymış. Öğrenince ayrılmak istedim. Evime gelip beni darp etmeye kalktı. Gözlerimin önünde kendini kesti. 'Ya katilin olacağım, ya benim olacaksın. Barıştım demezsen kesmeye devam ederim, sonra da seni keserim' dedi.

Korkuyorum" diye konuştu. Elvan Koç'un yakın arkadaşı olan güzellik uzmanı Ela Çekiç de A.E.'nin tehditleriyle karşı karşıya kaldı. Çekiç, "A.E. beni tehdit ediyor. Elvan'ın benim yüzümden ayrıldığını düşünüyor" dedi. Elvan Koç, İstanbul'u terk etmek zorunda kaldı.