9 sevgili, seks bağımlılığı ve daha nicesi... Tiger Woods Los Angeles'taki trafik kazasında ölümden döndü

Efsane golfçü Tiger Woods, Los Angeles’taki trafik kazasında ölümden döndü. Kariyerini bitiren de 2009’daki bir trafik kazasıydı. Sonrasında seks bağımlısı olduğu ortaya çıktı, davalar açıldı. Dünkü kaza ile belki de filmin sonu geldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2021 Güncelleme 25 Şubat 2021, 06:58
9 sevgili, seks bağımlılığı ve daha nicesi... Tiger Woods Los Angeles’taki trafik kazasında ölümden döndü

İÇİNDEKİLER

ABD'li ünlü golfçü Tiger Woods'un, Los Angeles'ta geçirdiği bir trafik kazası sonucu ağır yaralandı. İki bacağı kırılan ve vücudunda da kırıklar olan Woods'un 3 aya yakın tedavi göreceği belirtildi.

Sporun efsanelerinden olan Tiger Woods'un bu ilk kazası değil.

Kariyerinin zirvesinde olduğu 2009'da model eşi Elin Nordegren ile tartıştı.

Yüzü tırnak çizikleri içinde kalan Woods, evden uzaklaşmak için arabasına bindi.

Ancak karısı elinde golf sopasıyla Woods'u izledi ve golf sopasıyla Cadillac marka arazi aracına saldırdı. Aracın camlarının patlaması üzerine direksiyon hakimiyetini yitiren Woods, yaralandı.

Bu olay sonun başlangıcıydı. Birkaç gün sonra kavganın nedeni ortaya çıktı. Woods'un 9 kadınla birlikte olduğu News of the World gazetesi tarafından ortaya atıldı. Haber doğruydu. Seks bağımlısı olduğu da ortaya çıkan Tiger Woods'un kariyeri dip yaptı.

PARALAR UÇTU
Tarihler 2009'u gösterdiğinde manşetlerde Tiger Woods vardı. Dünyadaki milyarderler sıralamasını her yıl açıklayan Forbes Dergisi, Amerikalı golfçü Tiger Woods'un 1996 yılından bu yana profesyonel golften 895 milyon dolar kazandığını yazdı. Dergi, Woods'un bu kazancına ek olarak 105 milyon dolar reklam gelirleriyle 1 milyar dolar limitine ulaştığını yazdı. Woods, skandal hayatı ile 8 yılda 500 milyon dolar kaybetti.