ABD Ay'a gitti mi gitmedi mi? 52 yıl geçmesine rağmen hala sır çözülmedi

ABD, 1969 yılında Apollo 11 ile Ay’a ilk insanı gönderdi. Ancak üzerinden 52 yıl geçti. Hiçbir ülkenin o tarihten itibaren Ay’a bir daha ayak basmamış olması komplo teorilerini beraberinde getirdi. Herkes, “Video görüntüleri Ay yüzeyi olarak tasarlanan bir stüdyoda çekildi” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2021 Güncelleme 24 Şubat 2021, 07:01
ABD Ay’a gitti mi gitmedi mi? 52 yıl geçmesine rağmen hala sır çözülmedi

İÇİNDEKİLER

Coronavirüs nedeniyle milyarlarca insan eve kapandı. Komplo teorilerine ilgi arttı! Videolarda, kitaplarda, filmlerde, köşe yazılarında anlatılan teoriler herkes için inandırıcı bir hal aldı. Günümüzün en popüler teorileri ise şöyle sıralandı:

Büyük Birader: George Orwell'in 1984 romanında bahsettiği Big Brother yani Büyük Birader, gerçek oldu! Hatta o kişi Facebook'un kurucusu, WhatsApp ve Instagram'ın sahibi Mark Zuckerberg'den başkası değil!

Roswell olayı: Buna göre 1947'de ABD'nin Roswell yakınlarına bir uçan daire kaza yaptı. Enkazından uzaylı mürettabatın bedenleri çıkartıldı. Hatta iddiaya göre yaralı bir uzaylıya otopsi bile yapıldı!

HEPİMİZE ÇİP TAKILACAK:
Pandemide
sayısız komplo teorisi ortaya atıldı. Virüsü Bill Gates yaydı. Virüse karşı geliştirilen aşı da bu teorilerden nasibini aldı. Buna göre aşıyla birlikte insanların DNA'sı değişecek hatta hepimize çip takılacaktı.

5G VE CORONAVİRÜS
İddia şu ki 5G'nin elektromanyetik alanları sağlığı olumsuz etkiliyor. Hayvanları genetik mutasyona uğratıyor ve DNA'yı bozuyor. Hatta Coronavirüs'ü yayıyor ve bağışıklığı düşürüyor.

AY'A GİDİLMEDİ:
ABD, 1969 yılında Apollo 11 ile Ay'a ilk insanı gönderdi. Ancak üzerinden 52 yıl geçti. Hiçbir ülkenin o tarihten itibaren Ay'a bir daha ayak basmamış olması komplo teorilerini beraberinde getirdi. Herkes, "Video görüntüleri Ay yüzeyi olarak tasarlanan bir stüdyoda çekildi" dedi.