Mert Yaşar kimdir, kaç yaşında, nereli? Özlem Zengin'e hakaret eden Mert Yaşar olayı nedir?

Mert Yaşar kimdir? Özlem Zengin'e hakaret eden ve hakkında soruşturma açılan Mert Yaşar kimdir sorusuna arama motorlarında yanıt aranıyor. Mert Yaşar olayı nedir? Kendisini Twitter adresinden hukukçu ve avukat olarak tanıtan Mert Yaşar; AK Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin hakkında ahlaksız bir paylaşım yapmıştı.

Giriş Tarihi 22 Şubat 2021, 13:30 Güncelleme 22 Şubat 2021, 13:30
Mert Yaşar kimdir, kaç yaşında, nereli? Özlem Zengin’e hakaret eden Mert Yaşar olayı nedir?

İÇİNDEKİLER

Mert Yaşar kimdir kaç yaşında nereli? Özlem Zengin'e hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan avukat Mert Yaşar kimdir sorusuna yanıt aranıyor. AK Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin hakkında yaptığı paylaşım ile gündeme gelen Mert Yaşar'a büyük tepki gösterilmişti.

MERT YAŞAR KİMDİR?

Mert Yaşar, hukukçu, avukat, arabulucudur ve spor hukuku, çocuk hukuku alanında faaliyetleri vardır.

MERT YAŞAR OLAYI NEDİR?

Mert Yaşar sosyal medya hesabından AK Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin hakkında paylaşım yaptı. Yapılan paylaşım dikkatleri çekti ve siyaset dünyasından birçok isim konu hakkında görüşlerini dile getirdi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, paylaşımında "Sosyal medyada türeyen ahlaksızlık ve itibar suikastleri her geçen gün şiddetini artıyor. Tokat Milletvekilimiz, Grup Başkan Vekilimiz Özlem Zengin Hanıma yönelik ahlaksız ve seviyesiz saldırıyı kınıyorum. Bu eylemlere karşı hukuk, gereği neyse yapacaktır." İfadelerini kullandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bir sosyal paylaşım sitesinde AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e ilişkin sözleri nedeniyle Mert Yaşar isimli kullanıcı hakkında soruşturma başlattı.