Son dakika: 17 Şubat Tunceli'de korkutan deprem! Valilikten açıklama geldi | KANDİLLİ SON DEPREMLER

Son dakika haberine göre Tunceli Pülümür merkezli 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen deprem AFAD verilerine göre yerin 9.74 km altında kaydedildi. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Valilikten yapılan açıklamada, herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığı belirtilerek, "Tunceli-Pülümür İlçemizde, bugün saat 13.02'de meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremde, şu ana kadar herhangi olumsuz bir durum yaşanmamıştır. Ekiplerimizin çalışmaları devam etmektedir" denildi. İşte Kandilli son depremler listesi.

Giriş Tarihi 17 Şubat 2021, 13:40 Güncelleme 17 Şubat 2021, 13:48
Son dakika: 17 Şubat Tunceli’de korkutan deprem! Valilikten açıklama geldi | KANDİLLİ SON DEPREMLER

İÇİNDEKİLER

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Pülümür ilçesi olarak belirlediği deprem, saat 13.02'de meydana geldi.

Yerin 9.47 kilometre derinliğinde olan deprem, ilçenin yanı sıra kent merkezinden de hissedildi.



İlk belirlemelere göre can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.



VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Valilikten yapılan açıklamada, herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığı belirtilerek, "Tunceli-Pülümür İlçemizde, bugün saat 13.02'de meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremde, şu ana kadar herhangi olumsuz bir durum yaşanmamıştır. Ekiplerimizin çalışmaları devam etmektedir" denildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN