Fatih Altaylı'dan dans ettiği için Habertürk'ten ayrılmak zorunda kalan Hande Sarıoğlu'na şok sözler: Öyle sallarsan böyle kovulursun

Sosyal medya hesabından dans ettiği videoyu yayınladıktan sonra spikerlik yaptığı Habertürk'ten ayrılmak zorunda kalan Hande Sarıoğlu, Habertürk binasına veda için gittiğinde bir şok daha yaşadı. Fatih Altaylı'nın söyledikleri karşısında neye uğradığını şaşırdığını anlatan Sarıoğlu, Altaylı için "Veda etmek için yanına gittim bana 'öyle poponu sallarsan böyle kovulursun' dedi" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 16 Şubat 2021, 18:05 Güncelleme 16 Şubat 2021, 18:17
Fatih Altaylı’dan dans ettiği için Habertürk’ten ayrılmak zorunda kalan Hande Sarıoğlu’na şok sözler: Öyle sallarsan böyle kovulursun

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya hesabından dans ettiği videoyu yayınladıktan sonra spikerlik yaptığı Habertürk'ten ayrılmak zorunda kalan Hande Sarıoğlu, Habertürk binasına veda için gittiğinde bir şok daha yaşadı.

ALTAYLI'NIN SÖZLERİ ŞOK ETTİ
Sarıoğlu, Fatih Altaylı'nın söyledikleri karşısında yaşadığı şoku canlı yayında anlattı.

Hande Sarıoğlu Fatih Altaylı'ya işten çıkarıldıktan sonra mesaj attığını ve "Yanınıza gelmek isterim helallik istemeye" dediğini söyledi.

"ÖYLE POPONU SALLARSAN BÖYLE KOVULURSUN"
Hande Sarıoğlu Fatih Altaylı'nın geri dönmediğini ifade etti. Sarıoğlu Fatih Altaylı'nın daha sonra kendisine "Öyle olursa işte böyle kovulursun. Öyle poponu sallarsan böyle kovulursun" dediğini ileri sürdü.

Sarıoğlu "Ben Fatih Altaylı'ya saygısızlık yapmadım. Onunla tartışmamdan sonra beni o programdan çıkardı zaten" ifadelerini kullandı.

ALTAYLI PROGRAMI TERK ETMİŞTİ
Hande Sarıoğlu'nun moderatörlüğünde Habertürk ekranlarında yayınlanan bir spor programında Altaylı'yı ve Sarıoğlu arasında tartışma yaşanmış daha sonra Altaylı sinirlendirmiş ve yayını terk etmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN