Coronavirüs dünyayı değiştirdi: Başbakanların dip boyası geldi, Kraliyet gelinleri ise saçlarını kendi kesti

Coronavirüs dünyayı değiştirdi. Kadınlar kaş-bıyık-ağda için bile kuaföre gidemedi. Başbakanların dip boyası geldi, Kraliyet gelinleri ise saçlarını kendi kesti. İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gelini Kate Middleton, pandemide kuaföre gidemedi. Saçını kendi kesti. "Çocukların ödevleriyle ilgilenmekten yoruldum" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2021 Güncelleme 06 Şubat 2021, 07:00
Coronavirüs dünyayı değiştirdi: Başbakanların dip boyası geldi, Kraliyet gelinleri ise saçlarını kendi kesti

İÇİNDEKİLER

Covid-19 kabusu dünyayı sardı. Her ülkede, her kıtada ortaya çıktı. Zengin fakir, genç yaşlı ayırmadı. Virüs nedeniyle sıkı tedbirler alındı. Kuaför ve spor salonları kapatıldı. Bu durumdan en çok kadınlar yakındı! Saç kesimi, boya, manikür-pedikür ve ağda yaptıramadı. Onların arasında Almanya Başbakanı Merkel, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gelini Kate ile İspanya Kraliçesi Letizia da vardı.

DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM
Almanya Başbakanı Merkel, kısıtlamada saçlarıyla yeteri kadar ilgilenemediğini söyledi. Saçlarının beyazladığını dile getirdi. "Bu yüzden kuaförlerin tekrar açılmasını dört gözle bekliyorum" dedi.

KUAFÖR OLDU
İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gelini Kate Middleton, pandemide kuaföre gidemedi. Saçını kendi kesti. "Çocukların ödevleriyle ilgilenmekten yoruldum" dedi.

SAÇLARI BEYAZLADI
Giyim kuşamıyla her daim beğenilen İspanya Kraliçesi Letizia da pandemide değişime uğradı! Paha biçilemeyen taçları rafa kaldırdı. Saçlarında beyazlar çıktı.

1 YILDA ÇÖKTÜ
Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, ülkesinde artan vaka sayıları nedeniyle zor günler yaşadı. Kuaföre gidemediğini belirten Ardern bir yılda adeta 10 yıl yaşlandı!

EZBER DOZDU
Bilim
insanları, dünyayı saran COVİD-19'a karşı aşı bulmak için kolları sıvadı. Aşının geliştirilmesi, deneysel çalışmaları ve üretimi için milyonlarca dolarlık harcama yaptı. Her biri "Aşımız salgını bitirecek" diyerek vaatlerini sıraladı. Ancak virüsün İngiltere, Güney Afrika ve Brezilya'da mutasyona uğramasıyla hesaplar şaştı! Milyon dolarlık yatırım yapılan aşıların üretimi sınırlandırıldı. Pfizer/BioNTech, Johnson&Johnson ve Novavax firmaları, virüsün Güney Afrika varyantına özel aşı üreteceklerini açıkladı.

HEPİMİZİ KOLKUTTU!
Coronavirüs aşıları hakkında skandalların sonu gelmedi. ABD'de Moderna aşısı uygulanan bir adamın kolu şişti! Uzmanlar, 7-10 gün süren şişliğin normal olduğunu dile getirdi.

MODA BU
İstanbullu
, ne salgına ne de mutasyona kulak astı. Hafta sonu kısıtlama öncesi soluğu Kadıköy Moda Sahili'nde aldı. Kimileri sahilde yürüdü kimi de çimlerde piknik yaptı! Tedbirsizlik tepki topladı.