Başkan Recep Tayyip Erdoğan Boğaziçi’ndeki olayları değerlendirdi: Ailelere seslendi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Boğaziçi’ndeki olayları değerlendirdi. Ailelere seslendi. "Bir kısım genç, ne yazık ki dışarıdan tahriklerle böyle bir oyuna giriyor. Elbette teröre bulaşmış olan örgütlerin oyuncağı haline gelen, şiddeti bir hak arama vasıtası olarak gösteren hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız, yakalarından tutup yargının karşısına çıkartacağız.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2021 Güncelleme 06 Şubat 2021, 07:00
Başkan Recep Tayyip Erdoğan Boğaziçi’ndeki olayları değerlendirdi: Ailelere seslendi

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Boğaziçi'ndeki olayları değerlendirdi. Ailelere seslendi.

"Bir kısım genç, ne yazık ki dışarıdan tahriklerle böyle bir oyuna giriyor. Elbette teröre bulaşmış olan örgütlerin oyuncağı haline gelen, şiddeti bir hak arama vasıtası olarak gösteren hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız, yakalarından tutup yargının karşısına çıkartacağız.

Teröre bulaşmamış her evladımızı sahiplenmek parti ve hükümet olarak görevimizdir. Çocuklarımızın ailelerine çağrıda bulunuyorum. Evlatlarınıza lütfen sahip çıkın. Meydanı onların heyecanlarını kendi çıkarları için kullanan profesyonel provokatörlere bırakmayın."

ERDOĞAN'IN YANINDAYIZ
"Yürekleri yetse istifa et diyecekler" çıkışı yapan Erdoğan'a destek kampanyası başladı. Twitter'da yüzbinlerce kişi #ErdoğanınYanındayız etiketini paylaşıp gündemi birinci sıraya çıkarttı.