Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den yeni 'anayasa' mesajı: Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras olacaktır

Son dakika haberi... Başkan Erdoğan Kabine toplantısının ardından, "Cumhur İttifakı'ndaki ortağımızla bu konuda bir anlayış birliğine varmamız halinde önümüzdeki dönemde yeni anayasa için harekete geçebiliriz." ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan'ın sözlerinin ardından açıklama yapan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yeni anayasa vurgusu hepimiz için heyecan verici bir müjdedir." dedi.

Giriş Tarihi 01 Şubat 2021, 23:31 Güncelleme 01 Şubat 2021, 23:33
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’den yeni ’anayasa’ mesajı: Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras olacaktır

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından konuştu.

Önemli açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, "Cumhur İttifakı'ndaki ortağımızla bu konuda bir anlayış birliğine varmamız halinde önümüzdeki dönemde yeni anayasa için harekete geçebiliriz." ifadelerini kullandı.

ADALET BAKANI GÜL'DEN PAYLAŞIM
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrası açıklamasındaki, yeni anayasa ile ilgili bölümü Twitter hesabından paylaştı.

"HEYECAN VERİCİ BİR MÜJDEDİR."
Abdulhamit Gül, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yeni anayasa vurgusu hepimiz için heyecan verici bir müjdedir. Hukuk reformumuzun temel hedeflerinden biri olan yeni, sivil ve demokratik bir anayasayı hayata geçirmek, geleceğimize, çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN