SON DAKİKA: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'Gülnaz Şırınga' yalanını ortaya atan Özlem Gürses'i tiye aldı

Son dakika haberi: CHP'li gazeteci Özlem Gürses, "Gülnaz Şırınga isimli hemşirenin Devlet Bahçeli'ye koronavirüs aşısı vururken canını yaktığı için sokakta MHP'liler tarafından darbediliği" şeklinde yazılan parodi habere inanıp bu durum üzerinden MHP'ye yüklendi. Devlet Bahçeli ise bugünkü MHP Grup Toplantısı'nda bu durumu tiye alıp Özlem Gürses'e tepki gösterdi. Bahçeli "Beni üzen asıl konu ise hemşire Gülnaz Şırınga isimli hemşirenin adına yapılan şikayettir. Bu kardeşimizi yakalayan bir grup darp etmişler, daha sarsıcı olanı da komaya sokmuşlar. Hayret ettim. Şu anda yoğun bakımda hayatta kalmaya çalışıyor. Şaka bir yana tuhaf günlerden geçiyoruz." dedi.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2021, 11:05 Güncelleme 26 Ocak 2021, 13:38
SON DAKİKA: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ’Gülnaz Şırınga’ yalanını ortaya atan Özlem Gürses’i tiye aldı

İÇİNDEKİLER

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin gündeminde parodi haberi gerçek sanıp MHP'ye yüklenen Özlem Gürses de vardoı.

Bahçeli şunları söyledi:

"ŞU ANDA YOĞUN BAKIMDA HAYATTA KALMAYA ÇALIŞIYOR"
"Beni üzen asıl konu ise hemşire Gülnaz Şırınga isimli hemşirenin adına yapılan şikayettir. Bu kardeşimizi yakalayan bir grup darp etmişler, daha sarsıcı olanı da komaya sokmuşlar. Hayret ettim. Şu anda yoğun bakımda hayatta kalmaya çalışıyor. Şaka bir yana tuhaf günlerden geçiyoruz. Parodi haberi gerçek eden utanmaz simalar ne kadar çoğaldı.

"NEREDE NASIL DAVRANACAĞIMIZI BİLİRİZ"
Parodi haberi sunan gazeteciye şunu söylüyorum: Nefret insan sağlığına zararlıdır. Her kim nasıl bakıyorsa öyle görür. Kötü söz sahibine döner ve hatta rezil eder. Sokağı da biliriz, siyaseti de biliriz. Nerede nasıl davranacağımızı yalnızca biz biliriz."

NE OLMUŞTU?
Çin'e giden ilk ihracat treninin Halkalı'ya döndüğünü iddia ederek rezil olan Özlem Gürses geçtiğimiz günlerde yine bir rezilliğe imza atmıştı. CHP'nin kanalı Halk TV sunucusu Özlem Gürses, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye aşı vuran hemşirenin saldırıya uğradığını iddia etti.

PARODİ HABERİ GERÇEK SANDI
Parodi bir haberde yer alan bilgilere gerçek zanneden Gürses şu ifadeleri kullandı: "Siyasetin dili uzunca bir zamandır çok gergindi ve tansiyon çok yukarıdaydı. Yetmezmiş gibi sokağa da yansıdı. Bugün, çok olağanüstü bir haber okudum, Gazete Pencere'de okudum. Her sabah mutlaka okuduğum yayın organlarından biri dijitalde.

Sayın Bahçeli'ye aşı yapan bir hemşire vardı. O hemşirenin darp edildiğini siz biliyor muydunuz? Ben de Gazete Pencere'de okudum ve aklım durdu. Numune Hastanesi acil servisinde tedavi altına alınmış bu hemşire hanım. Adı Gülnaz Şırınga: "Neye uğradığımı anlamadım. Arkamdan gelen 4 kişi aniden sopalarla vurmaya başladı. Kendisine vururken bir yandan da "Canımızı acıtanın canına okuruz." diye bağırdıklarını söyledi. Sayın Bahçeli'ye aşı yaptığı için, onun canını acıttıklarını düşündükleri için bu kadıncağızı darp etmişler."

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE GÜLNAZ ŞIRINGA VAR

Özlem Gürses'in "Gülnaz Şırınga" gafı beklenildiği gibi sosyal medyada da gündemde.

Hatta Gülnaz Şırınga adına Twitter'da bir hesap bile açıldı.

Bu hesapta hem Özlem Gürses'le dalga geçiliyor hem de yeni paylaşımlar yapılıyor.

Anlaşılan o ki Gülnaz Şırınga karakteri ilerleyen günlerde de Türk siyasetinde uzun süre gündemde kalacak.