SON DAKİKA: Diyarbakır Mardin ve Batman'da hissedilen bir deprem meydana geldi (AFAD ve Kandilli son depremler)

Son dakika haberi: Suriye Al-Hasakah'de 14.17'de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem; Diyarbakır, Mardin ve Batman'da da hissedildi. AFAD depremin büyüklüğünü 5.2 olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıklayıp 5.3'e güncelledi. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...

Giriş Tarihi 26 Ocak 2021, 14:25 Güncelleme 26 Ocak 2021, 14:46
SON DAKİKA: Diyarbakır Mardin ve Batman’da hissedilen bir deprem meydana geldi AFAD ve Kandilli son depremler

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi: Türkiye'nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Diyarbakır, Mardin ve Batman'da hissedilen bir deprem meydana geldi.

DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ SURİYE
AFAD son depremler verilerine göre, saat 14.17'de meydana gelen depremin merkez üssü Suriye'nin Al-Hasakah kenti olarak duyuruldu. AFAD, depremin derinliğini 11.76 km olarak kamuoyuna açıkladı. AFAD ayrıca, depremin şiddetini 5.2 olarak paylaştı.

SON DAKİKA: AFAD SON DEPREMLER

SON DAKİKA: KANDİLLİ SON DEPREMLER

Kandilli Rasathanesi de Diyarbakır ve çevre illerden hissedilen depreme ilişkin bilgi paylaştı. Kandilli, Suriye'de gerçekleşen depremin şiddetini 5.3 olarak duyururken derinliğini 38.3 km olarak aktardı.

Depremin Türkiye'nin sınır bölgesindeki kentlere yakın olması, buralarda yaşayan vatandaşların kısa süreli bir panik yaşamasına neden oldu. Deprem, birçok sınır ilinden ve ilçesinden şiddetli olarak hissedildi.