Denizli'de korkunç olay! Sigara parası vermeyen annesine bıçak çekti, ardından kardeşini öldürdü

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir süredir psikolojik sorunlarının olduğu iddia edilen Volkan Ş. (26), annesi Sıdıka Ş.'den sigara almak için para istedi. Anne Ş., oğluna para veremeyeceğini belirtti. Bunun üzerine Volkan Ş. sinirlenerek, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile annesinin üzerine yürüdü. Ardından kardeşini öldürdü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2021 Güncelleme 25 Ocak 2021, 06:59
Denizli’de korkunç olay! Sigara parası vermeyen annesine bıçak çekti, ardından kardeşini öldürdü

İÇİNDEKİLER

DEnizli'nin Pamukkale ilçesinde bir süredir psikolojik sorunlarının olduğu iddia edilen Volkan Ş. (26), annesi Sıdıka Ş.'den sigara almak için para istedi. Anne Ş., oğluna para veremeyeceğini belirtti.

Bunun üzerine Volkan Ş. sinirlenerek, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile annesinin üzerine yürüdü. Bıçağı gören kardeşi Yasin Ş. (23) ağabeyini durdurmak istedi. İki kardeş arasında yaşanan tartışma esnasında Volkan Ş., bıçakla kardeşi Yasin'i karnından yaraladı.

Babasını da kolundan bıçakladı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Yasin Ş., hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Yasin Ş., hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, ağabey Volkan Ş.'yi gözaltına aldı.