CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, teröristbaşı Öcalan'ın posterinin olduğu HDP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etmiş

Esenyurt Belediyesi'ni yöneten CHP'li Kemal Deniz Bozkurt'un teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğraf ve posterlerini asıldığı HDP Esenyurt ilçe binasına ziyaret ettiği belirlendi.

Giriş Tarihi 25 Ocak 2021, 22:43 Güncelleme 25 Ocak 2021, 22:52
CHP’li Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, teröristbaşı Öcalan’ın posterinin olduğu HDP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etmiş

İÇİNDEKİLER

Millet İttifakı'nın terör birlikteliği ifşa olmaya devam ediyor. CHP'li Esenyurt Belediyesi, geçtiğimiz günlerde HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda koronavirus tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışması yaptı. Bu sırada çekilen fotoğraflara terörist başı Abdullah Öcalan'ın fotoğraf ve posterleri de yansıdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

O anlara ilişkin fotoğrafların sosyal medyada yayınlanması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri HDP ilçe binasına operasyon yaptı.

Gece başlayan operasyonda ilce binasında 6 saat arama yapıldı. Binada poşet poşet örgütsel dokümanı el koyan polis 6 saatin sonunda binadan ayrılmıştı.

Esenyurt'un CHP'li Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un 14 Kasım 2019'da terörist başının fotoğraf ve posterlerini asıldığı o binayı ziyaret ettiği ortaya çıktı.