Eşini öldüren Melek İpek’in tahliye istemi reddedildi

Antalya'da işkence uygulayıp ölümle tehdit ettiği 12 yıllık eşi Melek İpek (35) tarafından öldürülen Ramazan İpek'in (36), sosyal medya hesabındaki tüfek, silah, kesici alet paylaşımları dikkati çekti. 'En ölümcül mermi' olarak bilinen RIP mermi fotoğrafı paylaşan İpek'in, özelliğini anlatırken 'parçalara ayrılıp damarları kesiyor' yazdığı görüldü. Bu arada İpek'in avukatının tutukluluğa yaptığı itiraz da reddedildi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Eşini öldüren Melek İpek’in tahliye istemi reddedildi

Antalya'da işkence uygulayıp ölümle tehdit ettiği 12 yıllık eşi Melek İpek (35) tarafından öldürülen Ramazan İpek'in (36), sosyal medya hesabındaki tüfek, silah, kesici alet paylaşımları dikkati çekti.

Eşini öldüren Melek İpek’in tahliye istemi reddedildi-1 Takvim Kaynak TercihleriTakvim Kaynak Tercihleri

'En ölümcül mermi' olarak bilinen RIP mermi fotoğrafı paylaşan İpek'in, özelliğini anlatırken 'parçalara ayrılıp damarları kesiyor' yazdığı görüldü. Bu arada İpek'in avukatının tutukluluğa yaptığı itiraz da reddedildi.

Eşini öldüren Melek İpek’in tahliye istemi reddedildi-2

EVLAT ÖZLEMİ
Cezaevinde çocuklarının kokusunu özleyen Melek İpek, her gün ağlıyor.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler