Yeğenine tecavüz eden Osman Çur serbest bırakıldı! Cezaevi önünde davul zurna ile karşılandı
İsviçre'de yaşayan Z.Ç. tatil için dedesinin Kızıltepe’deki evine geldi. Amcası Osman Çur, bir odaya kapatıp 2 gün boyunca tecavüz etti. Amcasının defalarca tecavüzüne uğrayan Z.Ç. birkaç kez intihara teşebbüs etti. Serbest bırakılan Osman Çur'u yakınlarının davul zurna ile karşılaması büyük tepki çekti.
Giriş Tarihi:

MardinKızıltepe'de 17 yaşındaki yeğeni Z.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklu olduğu cezaevinden tahliye edilen Osman Çur (28),ailesi tarafından kapıda davul zurna ile karşılandı.

Z.Ç.'nin avukatı Dilan Koç, tahliyeye karşı çıktı. "Olaydan 2 ay sonra olay yeri inceleme yapıldığı için rapor alınıyor. Bu rapor üzerine aslında sanığın bu suçu işlediği sabit hale geliyor.

Sanık, 2 ay sonra tutuklandı. Yaklaşık 4 aydır da tutukluydu. Ancak bütün bu deliller olmasına rağmen mahkeme tarafından serbest bırakıldı" ifadelerini kullandı.
